Sinerji Ekran Kartı Değişimi

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sinerji den hazır sistem aldım bugün aradılar MSI 3060 ventus 2 x 12 GB OC ekran kartınızda sorun çıktı overclocksız modeli takıcaz dediler olur dedim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum
bi el atın bana

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tam olarak hangi marka model onu da öğrenseydiniz. OC olmayan model ile OC olan model arasında maksimum 2-3 FPS fark eder o da sizin için bir sorun olmaz bence.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Sinerji den hazır sistem aldım bugün aradılar MSI 3060 ventus 2 x 12 GB OC ekran kartınızda sorun çıktı overclocksız modeli takıcaz dediler olur dedim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum
bi el atın bana
Normalde kendileri ile alakalı bir problem ise bir üst model ile değişim yapmaları gerekirdi.

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Tam olarak hangi marka model onu da öğrenseydiniz. OC olmayan model ile OC olan model arasında maksimum 2-3 FPS fark eder o da sizin için bir sorun olmaz bence.
Aynı modelin overclocksız hali dedi

• MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12G OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı
  • Aldığım kart buydu bunda sorun çıkmış OC olmayan modeli takılcakmış.

Normalde kendileri ile alakalı bir problem ise bir üst model ile değişim yapmaları gerekirdi.
Kartta sorun varmış başka birşey demediler

Öyleyse 2 3 FPS umrumda bile değil teşekkür ederim

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri