Sinerji Güvenilirmidir

faikpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar ben sinerjide bütçeme uygun bir sistem buldum fakat
bu videoyu gördükten sonra bide internetteki diğer forum sitelerinde müşteri hizmetleri çok kötü sorunlu ürün gönderip iade etmiyorlar diyolar bende bu videoları ve yorumları görünce içimde bi tereddüt oluştu sizce napmalıyım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Son zamanlarda sorunlu ürün muhabbeti çoğaldı ben o yüzden parçaları kendim alıp montajlıyorum,sadece sinerji değil birkaç firma da bu durumlar çoğaldı şansınıza artık.

RockNRogue

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar ben sinerjide bütçeme uygun bir sistem buldum fakat
bu videoyu gördükten sonra bide internetteki diğer forum sitelerinde müşteri hizmetleri çok kötü sorunlu ürün gönderip iade etmiyorlar diyolar bende bu videoları ve yorumları görünce içimde bi tereddüt oluştu sizce napmalıyım
Bu videoda anlattığına göre kendisi tribe girip adamların saçma sapan teklifini kabul etmiş. Böyle bir şey herkesin başına gelebilir. Bu tür ürünlerde şans meselesi de kendisi hakkını söke söke alabilirdi. Sakin kalacaksın, kendin uğraşmayacaksın. Değiştirmiyorsa mahkemeye vereceksin. Zaten Tüketici Hakem Heyeti başvuruları oldukça basit; ama sonuçlanması uzun sürebiliyor. Yine de geçen zaman içindeki farkı bile alabilirdi.

Bu videoyu gördükten sonra ben de ilgili şirketin sitesine dahi bakmıyorum.

Ayrıca hemen hemen aynı sistemi incehsapta daha ucuza toplayabiliyorsun. Bütçene uygun bir sistemi başka bir yerde bulamadın mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri