Sinerji Ultimate Alınır Mı?

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ayrıca Ryzen 5 5500 işlemcisini Ryzen 5 5600'e yükseltmek için 1215 TL daha fazla vermek mantıklı mı? Oyun + yayın için kullanacağımdan dolayı kaliteli ve ucuz olarak bu sistemi buldum. AMD GPU istemiyorum yayın performansı olarak NVIDIA daha iyi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ayrıca Ryzen 5 5500 işlemcisini Ryzen 5 5600'e yükseltmek için 1215 TL daha fazla vermek mantıklı mı? Oyun + yayın için kullanacağımdan dolayı kaliteli ve ucuz olarak bu sistemi buldum. AMD GPU istemiyorum yayın performansı olarak NVIDIA daha iyi.

PSU kalitesiz hocam elektiriksel sorunda sistemdeki parçaları bozabilir.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Adam akıllı bir kasa PSU ikilisi koyup 500TL pahalıya sat. Ha illaki bu kasayla satmak istiyorsun bari özelleştirmeye ekleyin. Bu firmaların aptallığı beni delirtiyor.

Sizce kasayı yükseltsem fark eder mi? Ayrıca bu bütçede RTX 3060 ekran kartına sahip hazır sistem önerisi var mı ya da fiyatlar ve yeni çıkacak sistemleri mi beklemeliyim?
Farketmez hocam diğer kasadaki PSU da çok kalitesiz.

KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Adam akıllı bir kasa PSU ikilisi koyup 500TL pahalıya sat. Ha illaki bu kasayla satmak istiyorsun bari özelleştirmeye ekleyin. Bu firmaların aptallığı beni delirtiyor.

Farketmez hocam diğer kasadaki PSU da çok kalitesiz.
Hazır sistem önerisi yapabilir misiniz? RTX 3060 ekran kartlı ve bu bütçede olan tabii ki.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Sizce kasayı yükseltsem fark eder mi? Ayrıca bu bütçede RTX 3060 ekran kartına sahip hazır sistem önerisi var mı ya da fiyatlar ve yeni çıkacak sistemleri mi beklemeliyim?
DA imzalı bir sistem çıkacakmış Aralık bitmeden. Yakın tarihte yani. Fakat herhangi bir bilgi yok sistem hakkında. Fiyat ve stok olarak iyi bir şey bekliyorum şahsen. Tabiki önerim şu an sistem bulabilirseniz şu an almanız olurdu.

KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
DA imzalı bir sistem çıkacakmış Aralık bitmeden. Yakın tarihte yani. Fakat herhangi bir bilgi yok sistem hakkında. Fiyat ve stok olarak iyi bir şey bekliyorum şahsen. Tabiki önerim şu an sistem bulabilirseniz şu an almanız olurdu.
Umarım güzel fiyat ve RTX 3060'lı olur. Cidden firmaların her şeye önem verip psu , kasa ile ssd markalarına ve kalitelerine önem vermemesi çok sinir bozucu.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
RTX 3060'a talep çok. RTX 3060 çıkabilir (ben öyle düşünüyorum). Kesin bilgi yok tabiki. Şu an piyasada da gerçekten adam akıllı sistem yok gibi bir şey.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam araştırdım biraz fiyat olarak en iyisi bu gibi geldi. Bunu alıp bı süre sonra PSU değiştirmeye bütçe oluşturulabilirse mantıklı olur gibi geldi. Eldeki PSU idare eder gibi bir sürelik. Diğer dostların da fikirlerini bi alın en son değerlendirmeye alırsınız.

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam araştırdım biraz fiyat olarak en iyisi bu gibi geldi. Bunu alıp bı süre sonra PSU değiştirmeye bütçe oluşturulabilirse mantıklı olur gibi geldi. Eldeki PSU idare eder gibi bir sürelik. Diğer dostların da fikirlerini bi alın en son değerlendirmeye alırsınız.
Çok teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri