Sınıfımdan Biri Soruyor Bende Bilemedim Sorayım Dedim

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Eski Sınıfımdan Bir Arkadaşım Bana Leptopunda 2Gb ram Olduğunu Söyledi Yükseltse Oyunlarda Kasmazmıymış Falan Dedi 
Laptop = Toshiba Sarellite T130-18G
İŞlemcisi = Genuine Intel(R) CPU u7300
Ram = 2 Demişti Ama  3Gb yazıyor Attığı Fotoğraf ta
32 Bit İşletim Sistemi 
Win 7 keyli falan

Ben Az Biraz Baktım Yükseltmekten Se Yenisini Almasını Tavsiye Ederim Ama Bide Size Sorayım Dedim Belki Bilmediğim Bir Trik'i Vardır

https://tr.dynabook.com/discontinued-products/satellite-t130-18g/
Söyle Biyerde Buldum Resimdekine Çok Benzior Sanırım Bu Epeyde de çıkma dı

LordGrim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemciye bakarak söyleyebilirim ki çok iyi bir bilgisayar değil kendisi ne tarz oyunlar oynuyor ve bütçesi yükseltmek için veya yeni bir pc için ne kadar çıkar bunları arkadaşına bir sor istersen?

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
LordGrim' Alıntı:
İşlemciye bakarak söyleyebilirim ki çok iyi bir bilgisayar değil kendisi ne tarz oyunlar oynuyor ve bütçesi yükseltmek için veya yeni bir pc için ne kadar çıkar bunları arkadaşına bir sor istersen?

ets2 oynuyorumuş genelde öyle yazdı fiyat konusunda bişey belirtmemiş ama sorduğuna göre gb belirmediğine göre de yani ne söylesek alacak gibi :D

bide pubg oynuyormuş :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cihazında GPU birimi yok. Yani FPS durumunu doğrudan etkileyen birimi işlemci içindeki GPU olduğundan bir performans artışı beklemesin.

Bu arada RAM 'in 3 GB gözükmesi 1 GB anakarta gömülü RAM var. Harici 2 GB bellek takılı cihaza ondan 3 GB görünüyor.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cihazında GPU birimi yok. Yani FPS durumunu doğrudan etkileyen birimi işlemci içindeki GPU olduğundan bir performans artışı beklemesin.

Bu arada RAM 'in 3 GB gözükmesi 1 GB anakarta gömülü RAM var. Harici 2 GB bellek takılı cihaza ondan 3 GB görünüyor.

şimdi ramları yükseltsem ets 2 vb. oyunlar oynayabilirmiyim diyor hocam bide kaç gb diye sormuştu bana

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri