- Tepki
- 13
Ev büyük olmamasına rağmen asus modemim iyi çekmiyor ben de öneri üzerine xiaomi sinyal güçlendirici almıştım,
www.akakce.com
Ancak hiç memnun değilim hızı çok düşürüyor ve bir işime yaramıyor (yan odadaki modeme bağlı olmasına rağmen). Sorun çıkartmayacak, daha önce kullanmış olduğunuz güzel önerileriniz var mı? Bütçe oluşturmadım çünkü iyi bir şey için ne kadar harcamam gerektiğini bilmiyorum henüz. Para verip üstüne rezil olmak da istemiyorum. Ek olarak hızım zaten çok yüksek olmadığı için hızı düşük geliyor olabilir mi? Turknet 35 mb veriyor.

Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 299,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ancak hiç memnun değilim hızı çok düşürüyor ve bir işime yaramıyor (yan odadaki modeme bağlı olmasına rağmen). Sorun çıkartmayacak, daha önce kullanmış olduğunuz güzel önerileriniz var mı? Bütçe oluşturmadım çünkü iyi bir şey için ne kadar harcamam gerektiğini bilmiyorum henüz. Para verip üstüne rezil olmak da istemiyorum. Ek olarak hızım zaten çok yüksek olmadığı için hızı düşük geliyor olabilir mi? Turknet 35 mb veriyor.