Sinyal yok hatası!

Furkaann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam iyi günler
Sistemim özellikleri
ASUS DUAL RADEON RX 580 8 GBOC 256 BİT
ASUS PRİME H310M KR2.0
KİNGSTONE HYPERX FURY 8 GB RAM
1 TB HARDDİSK
İNTEL İ5 9400F
AYRİYETEN İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU DARK FREEZERXC90
Hocam oyunlar Gta 5 orijinal Red Dead 2 Korsan Assasins Creed Odyssey Korsan hocam bu 3 oyunda kötü ya seviyelere çektiğinde sinyal yok hatası alıyorum 5 tane monitör denedim ekran kartını servise gönderdim ya bana yardım edin lütfen kafayı yiycem sıkıntı nerde hocam yardim ederseniz çok mutlu olurum teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cümlenizi düzgün ve anlaşılır bir seviyede toparlayıp tekrar yazarsanız iyi olur. Benim bu konunuzdan anladığım şey eğer doğru anladıysam, GTA 5(Orijinal), RDR2(Crack) ve AC Odyssey(Crack) bu 3 oyunda ayarları en yüksek ayara çektiğinizde sinyal yok hatası alıyorsunuz. Eğer doğru anlamışsam belirtin ve konunuzu anlaşılır bir şekilde düzeltin.

KS

Furkaann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Doğru anlamışsınız sinyal yok hatası alıyorum ulturaya çekince yada efektler baya çoğalınca düşük seviyelerde sıkıntı yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
  • Ayarları yükselttiğinizde çözünürlüğünüz ve Hz ayarınız değişiyor mu kontrol edin. Eğer değişiyorsa bundan olabilir.
  • Sürücü sorununuz olabilir. DDU yazılımını indirin internetten ve bu yazılım ile ekran kartı sürücünüzü Windows'u Güvenli Mod ile başlatıp kaldırın. Sistemi normal başlattığınızda sürücüyü kendi sitesinden NVIDIA yada AMD indirip kurun. NOT : Kaldırma işleminden sonra Windows Update kendisi indirip kurmasın diye ilk iş Windows Update özelliğini durdurun.
  • Monitör kablonuzda sorun olabilir. Ayarlar yükselince aktarılan sinyal boyutu vs. değişiyorsa kabloda sorun varsa bu sorun olabilir.
  • Ekran kartı görüntü aktarım soketi sorun yaratıyor olabilir. Kablo için söylediğim aynı mantıkla düşünebilirsiniz bunu. Farklı bir sokette denemek işe yarayabilir.  
  • Ayarlar yükselince ekran kartınıza binen yüke bağlı güç bazlı bir sorun oluyor olabilir. Kart odaklıda olabilir güç kaynağı odaklıda.
  • Ayarlar yükselince ısı bazlı ekran kartında bir sorun oluşuyor olabilir. Servise göndermişsiniz ama oyunda ultra ayarlarda test edilmemiş olabilir.  

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri