- Tepki
- 0
Hocam msi anakartım var bi kaç tane ayar yaptım kayıt edip çıktım sonra sinyal yok hatası geldi her hangi bir öneriniz varmı?
Hocam yanlış olmasın tam ismini unuttum bios pili galiba onu çıkartıp hallettim teşekkür ederim yardımınız içinBİOS ayalarını sıfırlayıp deneyin birde.
Evet, doğru BİOS pili diye geçiyor. Bazen de CMOS Pili , Anakart Pili diye söyleyen var. Bunları niye anlattım inan hiç bir fikrim yok, neyse boş ver. Çözüldüğüne sevindim.Hocam yanlış olmasın tam ismini unuttum bios pili galiba onu çıkartıp hallettim teşekkür ederim yardımınız için
Evet, doğru BİOS pili diye geçiyor. Bazen de CMOS Pili , Anakart Pili diye söyleyen var. Bunları niye anlattım inan hiç bir fikrim yok, neyse boş ver. Çözüldüğüne sevindim.
Hangi konu açmıştın kardeşim sen şu “Wİ-Fİ bağlantı sorunlu” bir konu vardı o mu.?
Hocam kusura bakmayın mesajım gözükmüyor bulamadımtelefondan indirip pc yüklüyorum olmadı 3-4 gündür bunla ugrasıyorum izlemediğim video kalmadı.cihazımın üstünde wifi kısayoluda yok HP eski bi marka
Laptop’un tam marka ve modeli nedir.?Evet hocam
Laptop’un tam marka ve modeli nedir.?
Sağ tarafta ki, Wİ-Fİ yani KARATAL33 sizin mi? Eğer sizinse onu ilk önce unut deyin. Dağa sonra şu adımları bir uygulayın;Hp Notebook sistem tipi x64-based PC
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
Sağ tarafta ki, Wİ-Fİ yani KARATAL33 sizin mi? Eğer sizinse onu ilk önce unut deyin. Dağa sonra şu adımları bir uygulayın;
Arama’ya CMD yaz - Sağ tık - Yönetici olarak çalıştır
Ardından bu komutları sırayla yazın;
Kod:netsh winsock reset netsh int ip reset ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns
Bilgisayarı yeniden başlatın öyle deneyin.
Hocam yardımınız teşekkür ederim ama herseyi denedim olmuyor kac gündür bunla ugrasıyorum baya bi eski cihaz ama yapacak bişey yok bunla idare etmem gerekSağ tarafta ki, Wİ-Fİ yani KARATAL33 sizin mi? Eğer sizinse onu ilk önce unut deyin. Dağa sonra şu adımları bir uygulayın;
Arama’ya CMD yaz - Sağ tık - Yönetici olarak çalıştır
Ardından bu komutları sırayla yazın;
Kod:netsh winsock reset netsh int ip reset ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns
Bilgisayarı yeniden başlatın öyle deneyin.
Telefonun da internet varsa, Driver oradan indirmeyi dene kardeşim.Hocam yardımınız teşekkür ederim ama herseyi denedim olmuyor kac gündür bunla ugrasıyorum baya bi eski cihaz ama yapacak bişey yok bunla idare etmem gerek