peki hocam ben gta fln oynayacam çok yer kalmayacak benim eski bir hard disk var onu taksam olur mu markasını bilmiyorum benim şuan kullandığım bilgisayar fabrika çıkışlıİleride yükseltme yaparken ilk önceliğiniz güç kaynağını değiştirmek olsun bence.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Eğer çalışıyorsa ve sıkıntısızsa takabilirsiniz tabiki.peki hocam ben gta fln oynayacam çok yer kalmayacak benim eski bir hard disk var onu taksam olur mu markasını bilmiyorum benim şuan kullandığım bilgisayar fabrika çıkışlı
çalışıyor sıkıntı yokta şimdi arkadaşın attığı kasada m.2 ssd varya ona yavaş kalırmı yani ondan sordumEğer çalışıyorsa ve sıkıntısızsa takabilirsiniz tabiki.
hocam gtayı m2'ye kurarsınız diğer oyunları HDD'ye atarsınızçalışıyor sıkıntı yokta şimdi arkadaşın attığı kasada m.2 ssd varya ona yavaş kalırmı yani ondan sordum
10-11k arası bütçem var hocam güzel bir sistem istiyorum inşallah gta valorant tarzı oyunlar oynayacam çok yüksek gereksinimli oyunlar istemiyorum ilerde yükseltmeler yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim şimdiden
bu psu beni kaç yıl götürür 1-2 yıl götürse kafi benim için ve nasıl bişey alırsam uygun rahat çalıştırır
,arkadasın dediği gibi psu değistirirseniz
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm10-11k arası bütçem var hocam güzel bir sistem istiyorum inşallah gta valorant tarzı oyunlar oynayacam çok yüksek gereksinimli oyunlar istemiyorum ilerde yükseltmeler yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim şimdiden
nasıl bir güç kaynağı taksam yeterli olur link atabilirmisin fiyatlara bakabilmem içinİleride yükseltme yaparken ilk önceliğiniz güç kaynağını değiştirmek olsun bence.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
650w lık tabi bütçene göre FSP,ASUS,Cooler Master markalarından 80+bronze veya gold almalısın.nasıl bir güç kaynağı taksam yeterli olur link atabilirmisin fiyatlara bakabilmem için
650w lık tabi bütçene göre FSP,ASUS,Cooler Master markalarından 80+bronze veya gold almalısın.
çok teşekkür ederim araştırmasını yapacağımŞuan ki güç kaynağı da yeterli ama kalite olarak düşük. Bu güç kaynağı da sık sık elektrik kesintisi falan olmuyorsa kullanılabilir yani.