- Tepki
- 117
Bütçem 12k rx6600 sistem alamk istiyorum ama monitörüm yok 3-4 ay sonra alabilirşm sistemi hiç açamayacapım eğer sıkıntı çıkarsa sistemde ne olacak veya nasıl deneye bilirim PC ciye gitsem denetirmi acaba
Bende öyle düşünüyorum teşekkürlerBir yerden monitör bulup bir şekilde denemeniz gerek. Bilgisayarcılar bir ihtimal yardım edebilir. Varsa bir tanıdık monitör isteyin bir kaç saatliğine.
Aynısını bende düşündüm bütçen 12k fln monitör dahil olsun dedim apu sisteme karar verdim yaninada monitor aldım ekipmanlar fln 13k ya geliyorBende öyle düşünüyorum teşekkürler
TV ye bağlanabilir mi sizceBir yerden monitör bulup bir şekilde denemeniz gerek. Bilgisayarcılar bir ihtimal yardım edebilir. Varsa bir tanıdık monitör isteyin bir kaç saatliğine.
Bağlanabilir. Ben bağlıyordum.TV ye bağlanabilir mi sizce
Aynısını bende düşündüm bütçen 12k fln monitör dahil olsun dedim apu sisteme karar verdim yaninada monitor aldım ekipmanlar fln 12kBende öyle düşünüyorum teşekkürler
HDMI kablo girişinden bağlanabilir benceTV ye bağlanabilir mi sizce
Bende apu + monitör düşündüm konularında var hatta ama sonradan vazgeçtim 6600 eklesem sonradan dedim 6 k apuda 9 k 15 k efiyorAynısını bende düşündüm bütçen 12k fln monitör dahil olsun dedim apu sisteme karar verdim yaninada monitor aldım ekipmanlar fln 12k
HDMI kablo girişinden bağlanabilir bence
İnş bağlanır myleAynısını bende düşündüm bütçen 12k fln monitör dahil olsun dedim apu sisteme karar verdim yaninada monitor aldım ekipmanlar fln 12k
HDMI kablo girişinden bağlanabilir bence
Ben GTA ve Valo gibi oyunlar oynayacağım internetten testlere baktım çok üst düzey değiller ama iyi yinede o yüzden ekran kartlı sistem almak istemedimBende apu + monitör düşündüm konularında var hatta ama sonradan vazgeçtim 6600 eklesem sonradan dedim 6 k apuda 9 k 15 k efiyor
İnş bağlanır myle
Dostum donanım arşivi 4 Şubat'ta çok iyi F/P açısından bir sistem çıkaracak onu bekle derim. Baya beklentileri yükseltti benim düşüncem ryzen 5 5600 gibi bir işlemci rtx3060 ekran kartı ile 12-13k fiyat bandında olacak diye düşünüyorum.Bütçem 12k rx6600 sistem alamk istiyorum ama monitörüm yok 3-4 ay sonra alabilirşm sistemi hiç açamayacapım eğer sıkıntı çıkarsa sistemde ne olacak veya nasıl deneye bilirim PC ciye gitsem denetirmi acaba
Zaten hemen alamıyorum biraz süre var inş stok çok olur ve ihtiyaçı olan herkes alırDostum donanım arşivi 4 Şubat'ta çok iyi F/P açısından bir sistem çıkaracak onu bekle derim. Baya beklentileri yükseltti benim düşüncem ryzen 5 5600 gibi bir işlemci rtx3060 ekran kartı ile 12-13k fiyat bandında olacak diye düşünüyorum.