3070 rafa kalkıcak gibi duruyor bende vramden korkuyordum oda çözüldücıkıs fiyatına göre iyi fiyatı cıkarsa 4060 ti 16gb almayı düsünüyorum
Ne aldınız hocam merak ettimdireksiyon seti aldım para kalmadı... ekran kartını ilana koydum alıcı cıksın satayım
simdi 4060 normal hali Vram Olarak 8 gb tek mi cıkıcak yoksa
indirime düsmüs yaaaNe aldınız hocam merak ettim
Hayırlı olsun hocamindirime düsmüs yaaa
![]()
Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti özelliklerini incele, 22.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3060’da böyleydi, belki de pazarlama taktiğidir.normalde 4060 düz vram daha cok olması lazımdıı
yokmu taner abinin nvidiayla görüşmesi4070 12gb yapıp 4060 t i16gb yapan nvidia![]()
Artık çok geç ki zaten bilmem kaç kişi söylüyor bunu. Pek etkisi olmazyokmu taner abinin nvidiayla görüşmesi![]()
bence pc hocası gibi kanalların toplanıp bir araya gelip nvidiaya baskı uygulaması lazım biz sesimizi duyuramıyoruz bari onlar birleşip bizim sesimizi duyursunlarArtık çok geç ki zaten bilmem kaç kişi söylüyor bunu. Pek etkisi olmaz
Yani sadece Türklerle olmaz bubence pc hocası gibi kanalların toplanıp bir araya gelip nvidiaya baskı uygulaması lazım biz sesimizi duyuramıyoruz bari onlar birleşip bizim sesimizi duyursunlar![]()
Olur d.a zamanında yapmıştı tepki gösterirsen her firima indirime giderYani sadece Türklerle olmaz bu
Hmm indirim ile kartın vramini değiştirmeleri ayrı şeyler amaOlur d.a zamanında yapmıştı tepki gösterirsen her firima indirime gider
Indirim için dedim ztn ben vram olmazHmm indirim ile kartın vramini değiştirmeleri ayrı şeyler ama
Vram arttırması demişteIndirim için dedim ztn ben vram olmaz
illa türk değil global kanallar birleşip tepki göstermesi lazımOlur d.a zamanında yapmıştı tepki gösterirsen her firima indirime gider