Sistem bekleme

Cantr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaslar bilindigi uzere amdnin yeni bilesenleri sunuldu duydugum kadariylada eylul ayinda satisa sunulcakmis bende bu siralar pc toplamak istiyordum butcem ise 28 k monitorlu dahil sizden isteyim suanki piyasadaki pclerimi almak yoksa amdnin yeni islemcisi yada ekran kartini bekleyipdemi almak suan aslinda butce cok sikinti degil sadece cok iyi bir pc yapmak istiyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
KS

Cantr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Amd nin işlemcilerine bütçe yetmez büyük ihtimal. 22-23k ya öneri yaparım. Şimdi almazsanız yarın daha pahalı.
Bunu önerebilirim.
Sistem cok iyi 2 k da oynamak icin yeterli sanirim ayni ozellikler olan amd versiyonu varmi hatta daha iyi bir sekilde biliyorsun amd nvid ile nerdeyse ayni guc ekran karti yada islemci sunuyor ama daha ucuz sekilde eger varsa buna benzer yada daha iyisi amd seklinda link atarmisin

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Amd nin işlemcilerine bütçe yetmez büyük ihtimal. 22-23k ya öneri yaparım. Şimdi almazsanız yarın daha pahalı.
Bunu önerebilirim.
Enes sence heroyu iade edim mi yok etmiyeyim mi hiç 3060 ti falan pc gelmez mi ya yakın zamanda

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sistem cok iyi 2 k da oynamak icin yeterli sanirim ayni ozellikler olan amd versiyonu varmi hatta daha iyi bir sekilde biliyorsun amd nvid ile nerdeyse ayni guc ekran karti yada islemci sunuyor ama daha ucuz sekilde eger varsa buna benzer yada daha iyisi amd seklinda link atarmisin
2k için yeterli , amd için şunları önerebilirim ;

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yani syqexin ilk açtığındaki konuda falan çoğu amd kotuluyor bide ara sıra skygate hakkında sorun çıkıyor forum konularında ondan biraz korkuyorum
Belki ekran kartında sorun çıkar ama oda düzeltilir diye düşünüyorum. 14k ya max 2060 sistem alırsınız.

KS

Cantr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2k için yeterli , amd için şunları önerebilirim ;

Hocam ilk attiginiz 5600 islemci ile 6750 xt ekran kartli 19 binlik sistemi almayi karar verdim pc islerinden cok anlamam ama bu kasayi 23 k bandinda yapmak istersem hangi bileaenleri yukseltmemi istersin dicektim tam 23 k yada 23.500 kusur

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam ilk attiginiz 5600 islemci ile 6750 xt ekran kartli 19 binlik sistemi almayi karar verdim pc islerinden cok anlamam ama bu kasayi 23 k bandinda yapmak istersem hangi bileaenleri yukseltmemi istersin dicektim tam 23 k yada 23.500 kusur
Pek bir şey yok , belki ramı hyper x 8gb fury yapabilirsiniz. Onun dışında pek değişiklik istemiyor.

Sunnydiego

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kesinlikle beklemelisin, 3060 ve 3060ti gibi vasat kartlar bile hala msrp fiyatının üstündeler. Miningin zayıflaması ve ekran kartlarının artık çok satmamasından dolayı amd gpu 7000 serisi de, rtx 4000 serisi de görece uygun fiyatlara çıkacaklar ve çok daha güçlüler. 3080den güçlü 4070li sisteme birkaç bin fazla veririm en azından 3070den daha uzun ömürlü ve yeni bir sistemim olur. Amd 7000 serisi de gelecek vaadediyor, belki rtx 3080 gücünde amd ekran kartını, 3070den ucuza alacaksın ve 7000 serisi 2 ay sonra geliyor.

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Kankam güzelde yani sinmedi çok kotulediler
Ben de pazar günü Hero sistemi aldım. Dün de forumda gezerken kötülendiğini gördüm, ama iyi diyen daha çoktu. Farklı bir forumda daha baktım. İçime kurt düşmüştü ama geçti. Bence siz de şüphe duymayın. Çünkü bu fiyata böyle bir sistem şuan yok. Ekonomi de dalgalı. Ne olacağı pek malûm değil. İleride de yine düşük fiyatlara rtx 3060lı sistemlerin geleceği belli, kesin değil. Ayrıca bu kart rtx 3060ı geçiyor. Parça kalitesi de kötü değil. Belki ileride ssd de bir iyileştirme yapılabilir ama şuanlık idare edecektir. İşlemcisi de gayet güzel. Kasası da tamperli ve mesh. Mesh olması çok iyi. Ayrıca fspnin kasası olmasından dolayı psu sundan da şüphe duymaya gerek yok. Modart'ın çıkarttığı sistem de gerçekten çok fiyat performanstı ama kasası iyi değildi. Hava akışı kötüydü. Sistemi gelenlerden de malzemesi çok kötü gibi yorumlar görmüştüm. Bence her ne kadar iyi bir indirim olmasa da gayet iyi bir sistem Hero. 1000 stok ile de çok bir indirim beklemek zaten saçmalık olur. En azından daha fazla kişi alabiliyor ve al satçılar da çok cesaret edemedi açıkcası. Forumlarda hiç sistemi alıp da satacağını söyleyen biri göremedim. Allah utandırmasın. Rahat olun. Sistem geldiğinde dıştan herhangi bir sorun olup olmadığını inceleyin kargocunun yanında. Varsa tutanak tutturup almayın. Yoksa eğer, sistemi açarken video çekerek açın. Herhangi bir sorun olduğunda size kalmasın.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kesinlikle beklemelisin, 3060 ve 3060ti gibi vasat kartlar bile hala msrp fiyatının üstündeler. Miningin zayıflaması ve ekran kartlarının artık çok satmamasından dolayı amd gpu 7000 serisi de, rtx 4000 serisi de görece uygun fiyatlara çıkacaklar ve çok daha güçlüler. 3080den güçlü 4070li sisteme birkaç bin fazla veririm en azından 3070den daha uzun ömürlü ve yeni bir sistemim olur. Amd 7000 serisi de gelecek vaadediyor, belki rtx 3080 gücünde amd ekran kartını, 3070den ucuza alacaksın ve 7000 serisi 2 ay sonra geliyor.
Vasat kart derken , hangi özelliği vasat?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri