sistem değişikliği veya parça değişikliği

BİLEŞENLERİ DEĞİŞTİRME

• BÜTÇE NE KADAR?

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Halil KADEM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamın aleyküm herkese 
Elimde bir sistem var(BİLEŞENLER)
MSI HM110M
İ3 7100
4GM RAM DDR4
MSI R5 230 2GB EKRAN KARTI
1TB HDD
BAZI İSTEDİĞİM OYUNLARI AÇAMIYORUM 1100TL BÜTÇEM VAR İKİNCİ EL EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM RAMDA ALACAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemciniz RX 570 kartına ucu ucuna yetiyor RX 570 alabilirsiniz 2. el ve sisteminizde var olan RAM 'in aynı özelliklerinde 8 GB RAM daha eklendiğinde sisteminizden olabildiği tam verimi alabilirsiniz. Ancak güç kaynağıda önemli. RX 570 kartı için sistemde minimum 450W 80+ bir PSU olması şart.

KS

Halil KADEM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
araştırdığıma göre forumlarda i3 7100 ile rx570 darboğaz yapar diyorlar aklımda'da aslında rx570 almak var Teşekkür ederim bilgilendirme için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sınır kartı o dedim zaten size darboğaz çok ufak yapıyor oda oyuna göre değişiyor. Örnek olarak https://www.youtube.com/watch?v=Cb_SsTZGbRU bu teste bakabilirsiniz 5 oyunda sadece GTA 5 oyununda sahne değişikliklerinde %30 kadar bir darboğaza uğruyor o kadar. Yani oyuna göre değişir durum dediğim gibi. Eğer hiç sorun olmasın derseniz 1050 Ti alın geçin.

KS

Halil KADEM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sıkıntı önemli değil şuan öğrenciyim staj yapıyorum ve stajdan kazandığım para ile sistemimi güçlendirmeyi düşünüyorum pc başında fazla zaman geçiren bir kişi olduğum için böyle bir forum oluşturmak istedim zaten aklımdan ve içimden RX570 almak geçiyodu tavsiyen için çoooook minnetarım teşkkürler :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri