Sistem Fiyatları Artacak Mı ?

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Benim babamda dediğin gibi :D . 20k da olsa alacam diyor fakat öyle bir şey yapamayacak biliyorum. 2 yıldır alıcaz diyor...
Türk gencinin derdi bitmez. 2-2,5 yıldır oyun oynayamadım :D Belki 3 olmuştur. Geçen külüstür laptopla Lol girdim 2 el. Çok zor oynadım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Valla hocam bana daha önce de 3-4 kere söz verdi ama tutmadı. Bir bildiği olduğunu düşünmüyorum. Veremem dese anlarım ama demiyo. 21-22k olursa asla veremez. Ben hem onların ceplerini hem de geleceği düşünüyorum. Aldığım bir pcyi TR şartlarında 6-7 sene kullanmak zorundayım. Belki daha fazla. Cumartesiye kadar stoklar bitse, muadilleri 20kden fazla. O zaman daha kötü bir sistem almak zorundayım. Stoklar cumartesiye kadar kesin biter herhalde.
Söz verip tutmakmı? Öyle bir şey yok. Hiç bir zaman verdiği sözü tuttuğunu görmedim :D Bir zamanlar(4-5 yıl) bisiklet istemiştim hevesim kaçtı.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Durumu bilmiyorum lakin, eğer alacaklarından eminseniz kartı sizin için hazırda tutsunlar, ilk çıkan ciddi sistem fırsatında alın. Ailenizin durumunu ya da tavrını bilemem ama zaman ihtiyaçları varsa böyle bir orta yol bulunabilir.
Ya açıkcası zengin fln değiliz. Zenginden ziyade çok iyi değiliz şeklinde söyleyim. 12k bütçe ayırdı normalde. Kendi biriktirdiğim paramı ve kardeşimin parasını da vereyim dedim. 13,5k oluyor. Eğer 1,5k daha koyabilirsen alalım dedim. Yok alamam dese tamam derdim. Bakarız dedi. Bakacağını sanmıyorum :D 3 yıldır aynı terane. Şimdi kesin alınır da, çünkü elde olan pc de gitti. Büyük ihtimalle kötü bir şey alınır. Bildiğini okuyo. Çok canım sıkılıyo.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ya açıkcası zengin fln değiliz. Zenginden ziyade çok iyi değiliz şeklinde söyleyim. 12k bütçe ayırdı normalde. Kendi biriktirdiğim paramı ve kardeşimin parasını da vereyim dedim. 13,5k oluyor. Eğer 1,5k daha koyabilirsen alalım dedim. Yok alamam dese tamam derdim. Bakarız dedi. Bakacağını sanmıyorum :D 3 yıldır aynı terane. Şimdi kesin alınır da, çünkü elde olan pc de gitti. Büyük ihtimalle kötü bir şey alınır. Bildiğini okuyo. Çok canım sıkılıyo.
Hocam 12k bütçe sözde ayrılmadı ise sabır etmenizde fayda var Eylül ayını bekleyin isterseniz, hali hazırda kendiniz karşılasanız durmayın diyeceğim lakin onlar da bu kadar fedakarlık yaptı ise kampanyalı sistem kovalayabilirsiniz. Şöyle düşünün 3060 bir sistem normalde 15-16 k misal, bu ay 12 k ya satıldı mı satıldı. E diğer ay zam yese bile 13.500 gibi bir fiyata rahatlıkla alabilirsiniz. (Monitör ya da ekipman durumunuzu bilmeden bu yorumu yaptım.)

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hocam 12k bütçe sözde ayrılmadı ise sabır etmenizde fayda var Eylül ayını bekleyin isterseniz, hali hazırda kendiniz karşılasanız durmayın diyeceğim lakin onlar da bu kadar fedakarlık yaptı ise kampanyalı sistem kovalayabilirsiniz. Şöyle düşünün 3060 bir sistem normalde 15-16 k misal, bu ay 12 k ya satıldı mı satıldı. E diğer ay zam yese bile 13.500 gibi bir fiyata rahatlıkla alabilirsiniz. (Monitör ya da ekipman durumunuzu bilmeden bu yorumu yaptım.)
Haklısınız. İnşallah dediğiniz gibi iyi bir şey gelir. Monitör ve klavyem var. Bir mouse lazım. Şuanki çok kötü. Çok pahalı olmayan bir şey alırım.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Fiyatlar artacak mı diyerek sorduğun sorunun cevabını aşağıdaki 3 grafikle açıklamak istiyorum. Doların 1 ,5 ve 15 yıla göre gidişatı mevcut.
Babana al kanıt göster , bugün almadığın herşeyi bu ülkede yarın daha pahalı alırsın.

IMG_20220830_225409.jpg

IMG_20220830_225427.jpg

IMG_20220830_225454.jpg

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri