Sistem hakkında bir kaç öneri

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhabalar, öncelikle hepinize merhaba. Siparişi geçecektim ancak çok kararsız kaldım. 1 defa bilgisayar alıyorum ve düzgün bir şey almak istiyorum. Psu da kararsız kaldığım bir kaç soru var ;

1) Sizce RGB aydınlatmalı hoş bir psu mu almalıyım?

2) Bu ürün sizce gerçekten idare eder mi, kaliteli midir?

3) Psu alınca güç kablolarını ayriyetten almam gerekli mi yoksa aldığım her parçanın kendine özel kablosu mu oluyor?

Ve ayriyetten bilgisayar ile rahat edebileceğim bir masa istiyorum siyah dümdüz bir masa işimi görür ancak derinlik 60cm bana yeterli olmuyor en az 80 olarak istiyorum eğer ki sizin bildiğiniz bir masa varsa bana iletebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi;

İşlemci : R7 5700X
Anakart : Asus Prime B550 Plus Amd ATX
Ekran Kartı : RX 6700 XT
Ram : XPG SPECTRIX D55 DDR4 3200 Mhz 2x16 Ram
Sıvı soğutucu : Cougar AQUA 280 CGR-AQUA
Kasa : Dark Maxima V20
PSU : Fsp Hydro G Pro 750W Gold (Öneriler ışığında değiştirebilirim)
SSD : Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1) Bence RGB ye gerek yok zaten yerinden dolayı RGB olması pek bir şey fark ettirmez.

2) Evet kaliteli bir ürün.

3) Gerekli olan kablolar PSU ile geliyor.

Masa konusunda bilgim yok.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Merhabalar, öncelikle hepinize merhaba. Siparişi geçecektim ancak çok kararsız kaldım. 1 defa bilgisayar alıyorum ve düzgün bir şey almak istiyorum. Psu da kararsız kaldığım bir kaç soru var ;

1) Sizce RGB aydınlatmalı hoş bir psu mu almalıyım?

2) Bu ürün sizce gerçekten idare eder mi, kaliteli midir?

3) Psu alınca güç kablolarını ayriyetten almam gerekli mi yoksa aldığım her parçanın kendine özel kablosu mu oluyor?

Ve ayriyetten bilgisayar ile rahat edebileceğim bir masa istiyorum siyah dümdüz bir masa işimi görür ancak derinlik 60cm bana yeterli olmuyor en az 80 olarak istiyorum eğer ki sizin bildiğiniz bir masa varsa bana iletebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi;

İşlemci : R7 5700X
Anakart : Asus Prime B550 Plus Amd ATX
Ekran Kartı : RX 6700 XT
Ram : XPG SPECTRIX D55 DDR4 3200 Mhz 2x16 Ram
Sıvı soğutucu : Cougar AQUA 280 CGR-AQUA
Kasa : Dark Maxima V20
PSU : Fsp Hydro G Pro 750W Gold (Öneriler ışığında değiştirebilirim)
SSD : Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
1-Rgb psuda çok önemli değil hocam zaten birçok kasada psu bile gözükmüyor.
2-Attığınız ürün kaliteli ve güzel sertifikalı bir ürün sıkıntı olmadan tercih edebilirsiniz.
3-Masa olarak hocam yakınlarda yapan marangoz tarzı dükkanlar varsa ölçüsünü falan alıp yaptırabilirsiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar gereken bilgileri vermişler. Full cam bir dizayna sahip kasa yapmıyorsanız(ki yapıyorsanızda) RGB gereksiz. Paylaştığınız ürün güzel bir ürün.
Masa konusunda detaylı açıklayıp bütçe belirtirseniz @KafadanKontak görürse yardımcı olabilir.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Genelde siyah, düz ve geniş masa seçeneklerine en çok IKEA sitesinde denk geliyorum. Başka sitelerde çokça masa var ama kimisi iyi kimisi kötü yorum yapıyor ve kafa karışıklığı oluyor ister istemez. Şöyle bir masa hem fazla sallanmayacaktır hem de gerekli alanı sana sağlayacaktır.

KS

Tredy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Genelde siyah, düz ve geniş masa seçeneklerine en çok IKEA sitesinde denk geliyorum. Başka sitelerde çokça masa var ama kimisi iyi kimisi kötü yorum yapıyor ve kafa karışıklığı oluyor ister istemez. Şöyle bir masa hem fazla sallanmayacaktır hem de gerekli alanı sana sağlayacaktır.

Teşekkürler inceleyeceğim.

Yorumlarınız için sağolun.

Fiyatı fazla geldi sadece düm düz siyah 120x80 bir masa bakıyorum ve ya hoş bir L masa.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri