Sistem Hakkında

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Aynı sistem yine 12k fiyatlara toplanıyor kasa daha iyi oluyor onun dışında Ryzen 5 5600 ile denedim de 14k lara yaklaşıyor hatta fiyatı 14k da olabilir.
1k kadar çıkmam birazcık sıkıntı gibi ama şey yapsak ryzen 5 5500 alsak daha sonrasında 5600 yükseltme yapsak mantıklı olur mu veyahut 5500 bir sistem aldığımızda ilerleyen zamanlarda şu değişirse daha iyi olur dediğiniz bir parçası varsa hangisiyle degistirmemi tavsiye edersiniz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
1k kadar çıkmam birazcık sıkıntı gibi ama şey yapsak ryzen 5 5500 alsak daha sonrasında 5600 yükseltme yapsak mantıklı olur mu veyahut 5500 bir sistem aldığımızda ilerleyen zamanlarda şu değişirse daha iyi olur dediğiniz bir parçası varsa hangisiyle degistirmemi tavsiye edersiniz
Bence dediğiniz gibi ileride ya işlemciyi 5600 yapın yada ekran kartını yükseltebilirsiniz.

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Fiyata göre değişen bir şey ama sizin attıklarınız arasında Webtekno nun topladığı RX6600 sistem bence en mantıklısı.
Yani incehesap tamamdır çok çok teşekkür ederim en kısa sürede insAllah stok bitmeden alayım

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
12-13k ya parça parça alsak daha güzel sistem yapabilir miyiz bulunduğum şehirdeki birine toplatsam
Fark şu olur hocam hesaplanır lakin güncel ekonomi sağolsun birkaç parça daha kaliteli olur, bilgisayar yakınında olsam parçaların tek fiyatlarına bakardım ama şuan uygun değilim merak ederseniz bir bakın ya da hakim bir üyemiz liste atar gördüğünde

İleriye yönelik upgrade yapacağınız zaman da duruma göre anakart ya da işlemciden başlarız

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fark şu olur hocam hesaplanır lakin güncel ekonomi sağolsun birkaç parça daha kaliteli olur, bilgisayar yakınında olsam parçaların tek fiyatlarına bakardım ama şuan uygun değilim merak ederseniz bir bakın ya da hakim bir üyemiz liste atar gördüğünde
Hocam ben baktım da aynı sistemi alsak bile Ram ve ssd eklemen baktım yine 12k civarı oluyor. Hazır sistem daha mantıklı gibi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam ben baktım da aynı sistemi alsak bile Ram ve ssd eklemen baktım yine 12k civarı oluyor. Hazır sistem daha mantıklı gibi.
Doğrudur hocam o sebeple makas aralıyor dedim bu hafta kime sistem baksam yarıda kalıyor hevesim hazır sistem furyasına hoşgeldik

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri