- Tepki
- 796
aralarında en iyi performans olarak RX6800 XT ve 6700XT ama invidia için 3070ti alınabilir
Hocam 3070ti alın geçin.Forumda hero sistem sonrası açılan çok sayıda wattman ve driver hatası sorunlarından sonra kesinlikle nvidia seçmeye karar verdim. Lütfen nvidia seçeneklerini işaretleyelim.
Hocam bende amd ye mesafeliyim ama problem açanların profillerine bşraz dikkat edersen driver ne diyen var , bu kişilerin iş bilmemezliğinide bilmiyorum amd ye bağlamak hata olur , amd de problem var o ayrı.Forumda hero sistem sonrası açılan çok sayıda wattman ve driver hatası sorunlarından sonra kesinlikle nvidia seçmeye karar verdim. Lütfen nvidia seçeneklerini işaretleyelim.
3070 ti güçlü seçenek ama 3080 fiyatları çok yaklaştı. %20 üstünde performansa o fark verilir bence. Yeni kartlar çıksın bir fırsat yakalarım diye düşünüyorum.Hocam 3070ti alın geçin.
Haklısınız ama nvidia arkaplanda tıkır tıkır herşeyi hallediyor. AMD de son driverı sakın kurma deniyor. Daha ucuz olması dışında bir albenisi yok gibi sanki. Bir de oyun bozan bir dlss var ki göründüğü gibiyse dlss 3.0 a nasıl cevap verecekler bilemiyorum. İlerde 4000 serisine geçerken hiç düşünmeyeceğim sanırım. Bir de soğutma ve gürültü olayı var en uygununu alayım diyordum başta 3060 ti için ama şimdi alacağım kartın iyi soğutması ve rahatsız etmeyecek gürültü seviyesi olmasına da dikkat ediyorum. O farkları vereceğim.Hocam bende amd ye mesafeliyim ama problem açanların profillerine bşraz dikkat edersen driver ne diyen var , bu kişilerin iş bilmemezliğinide bilmiyorum amd ye bağlamak hata olur , amd de problem var o ayrı.
Hocam araştırdığım kadarı ile 3060 tarafında sıcaklık ve gürültüde her firma o sorunları çözmüş gibiHaklısınız ama nvidia arkaplanda tıkır tıkır herşeyi hallediyor. AMD de son driverı sakın kurma deniyor. Daha ucuz olması dışında bir albenisi yok gibi sanki. Bir de oyun bozan bir dlss var ki göründüğü gibiyse dlss 3.0 a nasıl cevap verecekler bilemiyorum. İlerde 4000 serisine geçerken hiç düşünmeyeceğim sanırım. Bir de soğutma ve gürültü olayı var en uygununu alayım diyordum başta 3060 ti için ama şimdi alacağım kartın iyi soğutması ve rahatsız etmeyecek gürültü seviyesi olmasına da dikkat ediyorum. O farkları vereceğim.
Evet o benim de takibimde ama fiyatlar bir tık daha inecek gibi his var bende. O yüzden 3070ti ya da 3080 için bekle diyor içimden bir ses.Şuan asus adual 10300 e indi vatanda , elden almak için çok mantıklı gibi duruyor ama işlemcim 3100 olduğu için birde işlemci masrafı yüzünden almakta kararsızım. İşlemci derdim olmasa yapıştırmıştım belkide.
Ram işi kolay yükseltilir de, 3080 2 sene içinde 2K için nasıl yetersiz kalıyor orasını anlamadım.16 gb ram ve 2K oyun için 3060ti öneririm diğer türlü 3080 alırsanız 16gb ram ve 2k yetersiz kalıcaktır 2 sene içinde
Hocam benimde içşmde kabaran bir şey var ama yönünü tayin edemiyorumEvet o benim de takibimde ama fiyatlar bir tık daha inecek gibi his var bende. O yüzden 3070ti ya da 3080 için bekle diyor içimden bir ses.
Darboğaz yersiniz 3080 ile 2K oynarsanızRam işi kolay yükseltilir de, 3080 2 sene içinde 2K için nasıl yetersiz kalıyor orasını anlamadım.
3070ti zotac alırdım neden dersen?
Bi kere amd çöp onu geçtim eledim.
3070ti hem 2kda hem 1080pde çok iyi performans veriyor ve kartın fiyatı uygun.
3070ti kartta 3 marka deneyimim oldu msi zotac ve gigabyte
en soğuk çalışan zotacdı. Msi 5 derece fazla çalışıyordu gigabyte 12 derece fazlaydı.
fpsler aynıydı.