Yardım Sistem Ile Ilgili Tavsiyeleriniz Nelerdir

Trkest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
INTEL Core i5 14600KF
Ekran Kartı
GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit
bu şekilde bi sistem yaptım ama sistem içirisindeki parçalar ile ilgili yorumlarınız nelerdir acaba bir biri ile uyumu çalışması olsun her hangi bir sorun olur mu yorumlarınızı bekliyorum.. ayrıca sisteme ssd eklemedim elimde olduğu için ADATA 500GB Legend 800 var

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    116.4 KB · Görüntüleme: 10

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Bütçe ne hocam paranızı çöpe atacaksınız...

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
bu şekilde bi sistem yaptım ama sistem içirisindeki parçalar ile ilgili yorumlarınız nelerdir acaba bir biri ile uyumu çalışması olsun her hangi bir sorun olur mu yorumlarınızı bekliyorum.. ayrıca sisteme ssd eklemedim elimde olduğu için ADATA 500GB Legend 800 var
Tam bütçenizi yazın. Ne için sistem kurucaksınız onuda belirtin. Ona göre yardımcı olurlar.

KS

Trkest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun için toplayacaksan amd işlemcili bir sistem toplaman daha uygun olur.
Yani genel olarak oyun odaklı olacak. Peki bu sistemde ki işlemci ile anakartı değiştirsem yeterli olur mu. İşlemci olarak öneriniz hangisi olur

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
7800x3d işlemci olabilir . İşlemci için bütçeyi biraz düşürürsen 7500f yaparsın oradan kalan bütçeyi ekran kartına koyabilirsin. Ben burada amd işlemci Nvidia ekran kartı tarafında kalırdım. Güzel bir fiyat performans sistem yakalarsan al.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Şöyle bir sistem varda psu yeterli olur mu bilemedim. Ram 2x16 anakart b650m-r yapılsa 54 oluyor
Ek olarak kasayıda bitfenix yapın 56k oluyor. Bu özelliklere sahip bir sistemi daha ucuza bulursanız onuda değerlendirin.

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Sadece oyun değil AMD artık işlemci tarafında en iyisi Intel rakip olamıyor

Bu daha mantıklı gibi ram cl 30 6000mhz yapılıp anakart b650m-r veya colorful b650m yapılabilir. Soğutucu kule tipi yeterli olur sanki
F/p avantajı yok bu sistemin 9070xt var diye parayı çöpe atmaya gerek yok

Şu anda f/p hazır sistem yok hepsi kazık parçaları ayrı toplayın daha karlı cikarsiniz

Ek olarak kasayıda bitfenix yapın 56k oluyor. Bu özelliklere sahip bir sistemi daha ucuza bulursanız onuda değerlendirin.
Hocam bu sistem nasıl 50k oluyor en giriş seviye anakart en giriş seviye işlemci (yeni nesil olarak konuşuyorum)
Ee hani nerde kaldı 50k çöp içinde sadece 9070xt var 1080p de kullanılmaz hale gelir

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri