[font=Georgia,]Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topladım, yaklaşık bir haftadır kullanmaktayım. Kafama takılan şey ise bir türlü cevap alamadığım sistemin boşta olan sıcaklığı. İlk açılışta işlemci ve anakart 36-37 derecelerde olup normal masaüstü kullanımda 40-41 derecelere çıkıyor. Ekran kartında ise bir sıkıntım yok. (o.c. yapılmamış olup normal modda kullanmaktayım.)[/font]
[font=Georgia,]Aida64 stres testinde ise maximum gördüğüm değer 62-63 derece ve 10 dakikalık iki farklı test sonucu ortalama görülen sıcaklık 57-58 derece. Oyunlar da ise gördüğüm değerler oyuna göre değişiyor GTA V, BF1 gibi oyunlarda 50-52 dereceleri görüyorum. Yükte ki ısı değerlerinde bir sıkıntı yok gibi duruyor fakat boşta ki değerler bana biraz yüksek geliyor normal mi değil mi, herhangi bir sıkıntı yaratır mı cevaplarınız bekliyorum. Teşekkürler...[/font]
[font=Georgia,]Sistemim ise;[/font]
[font=Georgia,]Intel 7820x işlemci[/font]
[font=Georgia,]Asus rog strix x299 anakart[/font]
[font=Georgia,]Corsair h115i soğutucu[/font]
[font=Georgia,]Asus rog strix 1080ti ekran kartı[/font]
[font=Georgia,]Aida64 stres testinde ise maximum gördüğüm değer 62-63 derece ve 10 dakikalık iki farklı test sonucu ortalama görülen sıcaklık 57-58 derece. Oyunlar da ise gördüğüm değerler oyuna göre değişiyor GTA V, BF1 gibi oyunlarda 50-52 dereceleri görüyorum. Yükte ki ısı değerlerinde bir sıkıntı yok gibi duruyor fakat boşta ki değerler bana biraz yüksek geliyor normal mi değil mi, herhangi bir sıkıntı yaratır mı cevaplarınız bekliyorum. Teşekkürler...[/font]
[font=Georgia,]Sistemim ise;[/font]
[font=Georgia,]Intel 7820x işlemci[/font]
[font=Georgia,]Asus rog strix x299 anakart[/font]
[font=Georgia,]Corsair h115i soğutucu[/font]
[font=Georgia,]Asus rog strix 1080ti ekran kartı[/font]