Soru Sistem İyi Mi?

KS

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hay bilgisayarınada böyle PC platformunada başlarım ya. İstemiyorum öneri möneri. Bisey soruyom gaming.gen, soru soruyom gaming.gen ula başka yer yokmu adam gibi heryerde şubesi olan tutturmuşsunuz gaming.gen. Bide buraya gelen herkes pc uzmanıymış gibi yargılıyorsunuz. Herkes sizin gibi günlerini pc ile geçirmiyor.

ziwoX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hay bilgisayarınada böyle PC platformunada başlarım ya. İstemiyorum öneri möneri. Bisey soruyom gaming.gen, soru soruyom gaming.gen ula başka yer yokmu adam gibi heryerde şubesi olan tutturmuşsunuz gaming.gen. Bide buraya gelen herkes pc uzmanıymış gibi yargılıyorsunuz. Herkes sizin gibi günlerini pc ile geçirmiyor.
kardesim adamlar sana sunabilicekleri en iyi seyi sunuyorlar sistem iyi olsaydı iyi derdik ama sistem kötü Silah zoruylada Alın demiyoruz Sadece öneri istiyorsun önerdik beğenmediysen gidip kazık direğine oturup alabilirsin

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İlk PCmi 4 ay önce aldım ve bu konuyla çok alakasız. Her yerde şubesi olan firma olsa zaten öneririz. Para benim param değil firma benim değil herhangi bir çıkarım yok. Şurada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizin ne özelliğiniz var da firma bir tek sizi kazıklayacakmış gibi düşünüyorsunuz anlamıyorum. Adamlar zaten kazanacaklarını fazlasıyla kazanıyor. Ne benim 1 liramın ne de senin 2 liranda gözleri var. Dediğim gibi ister al ister alma kardeşim bana bir faydası veya zararı yok.

KS

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
kardesim adamlar sana sunabilicekleri en iyi seyi sunuyorlar sistem iyi olsaydı iyi derdik ama sistem kötü Silah zoruylada Alın demiyoruz Sadece öneri istiyorsun önerdik beğenmediysen gidip kazık direğine oturup alabilirsin
La kes. Öneriymiş ula sizi anlamadım ki amerikada mı yaşıyoruz e tabi kide bu kadar pahalı olcak. Ben bekliyemem kaç gün yok ordan kargo yok ordan dağıtım ha bide bi sıkıntı çıktı diyelim. Naneyi yedim. Ben öğrenciyim zaten yaz vakti bitti mi pc ile o kadar vakit geçiremeyecem zaten. Ben nerden bilim o kazık bu kazık. Bide gelip kazıklanmak istemiyorsan demişsiniz. Başka bi isim koysaydınız bu platforma sey gibi gaming.gen müşteri hatları

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam en iyisi gaminggende daha iyisi olsa öneririz ayrıca günümüzün pcde geçmesiyle ne alakası var? Biz size aynı fiyata kötüsünü almayın diye uğraşıyoruz siz inat ediyosunuz illa ben bunu alıcağım diyorsanız alın siz bilirsiniz

ziwoX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
La kes. Öneriymiş ula sizi anlamadım ki amerikada mı yaşıyoruz e tabi kide bu kadar pahalı olcak. Ben bekliyemem kaç gün yok ordan kargo yok ordan dağıtım ha bide bi sıkıntı çıktı diyelim. Naneyi yedim. Ben öğrenciyim zaten yaz vakti bitti mi pc ile o kadar vakit geçiremeyecem zaten. Ben nerden bilim o kazık bu kazık. Bide gelip kazıklanmak istemiyorsan demişsiniz. Başka bi isim koysaydınız bu platforma sey gibi gaming.gen müşteri hatları
hocam afferdersenizde gerizekalımısınız neden ilk yurtdısında yasıyorum yazmıyorsunuz hatanızı gelip burda beni sucluyorsunuz,

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Üslubunuza dikkat edin. Eğer istiyorsanız alın bizi ilgilendirmez karar sizin bize laf düşmez fakat KENDİ TAVSİYEM size üstte atılan sistemlerden biridir

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Bak güzel kardeşim. Ülkede paranın zaten değeri yok ve zor kazanılıyor. Buradaki insanlar iyi niyetli. Sen internetten alma tamam ama bu sistemi de alma. Konu açıyorsun sistem iyi mi? demek ki sistem kötü ki insanlar sana bunları sunuyor. Bu sistemin sana verebilecekleriyle sistemin fiyatı orantısız. Sen sadece valorant csgo tarzı FPS oynayacaksan zaten 15binlere çıkmana gerekte yok. Bu sisteme de bu parayı verme. Alternatif oluştur onlara yönel. Sistem hemen elime geçsin diye çok para vermek aşırı mantıksız. Sana güzelce tatlı dille yazdım kardeşim. Para buradaki insanların cebinden çıkmıyor banane a.k para benden mi çıkıyor sanki de diyebilirler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri