Ekran kartının 8gb olması bence büyük bir sorun değil 20k ya 4060ti almak ve r7 yi sıvı soğutmalı bir şekilde kullanmak iyi bir tercih tabiikide aynı fiyata daha iyisi varsa onu alırımEkran kartı 8 gb ise alınmaz.
Ekran kartının 8gb olması bence büyük bir sorun değil 20k ya 4060ti almak ve r7 yi sıvı soğutmalı bir şekilde kullanmak iyi bir tercih tabiikide aynı fiyata daha iyisi varsa onu alırım
Ben oyunları max 1080p oynayacağım için sıkıntı çıkmayabilir ama 20k ya daha iyi veya bu sistemle kafa kafaya bir hazır sistem yokNasıl büyük bir sorun değil bro? 4000 serisi almak istiyorsan minimum 4070ti ye gözünü dik. Artık AAA oyunlar 1080p ultrada 6-7 gb arası Vram kullanıyor.
Ayrıca 4060ti beklenen performansın altında kalmış bilgine.
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060ti/ şu sisteme r7 5700x bi sıvı soğutma anakart b450M-K2 vede ramleri yükseltsek iş yaparmıGayet iyi.
Ramleri 3600 yapabilirseniz daha iyi olur.
Ben oyunları max 1080p oynayacağım için sıkıntı çıkmayabilir ama 20k ya daha iyi veya bu sistemle kafa kafaya bir hazır sistem yok
2. Elde mining riski var.3070ti veya 3080 bak 2. el diğerlerini tek topla. Arkadaşıma öyle bir sistem topladım 22k tuttu.
Aynen öyle dlss 3 kaybedilecek birşey değil yeni çıkmış bir seriye nvidia daha özenle destek verir gibime geliyor ve ztn 4060ti dlss ler açık olunca 3070ti la yarışan bir karttır vede sıfır bir ekran kartı alacakken 2. Ele yönelmeyi tercih etmem2. Elde mining riski var.
40 serisinde dlss 3.0 var.
Aynen öyle dlss 3 kaybedilecek birşey değil yeni çıkmış bir seriye nvidia daha özenle destek verir gibime geliyor ve ztn 4060ti dlss ler açık olunca 3070ti la yarışan bir karttır vede sıfır bir ekran kartı alacakken 2. Ele yönelmeyi tercih etmem
2. Elde mining riski var.
40 serisinde dlss 3.0 var.
Benim fps takıntım var çoğu oyuncu belkide 720p de oynayacağım en yüksek fps i almak isterim her oyunda o yüzden dlss 3 de açık olacak1080p monitörde DLSS kullanmanın mantığı kalmıyor ama. Görüntüyü çöp edip fps iyi olsun dersen sana kalmış dostum.
Miningli bir kart kullandın mı daha önce? Bakımını yaptıktan sonra hiç bir eksiği kalmıyor dostum bilgin olsun.