Nasıl bir sitem aldın 1 güne hazirlandiysa bu hafta gelir bencedün gaming gen den gece 1.00 da bir sistem aldım sizce ne zamana gelir şu anda hazırlanıyor yazıyor
alıgım anda zaten hazırlanıyor yazısı geldi sistem buNasıl bir sitem aldın 1 güne hazirlandiysa bu hafta gelir bence
Gayet güzel bir PC hayırlı olsun en yakın zamanda gelir inşallahalıgım anda zaten hazırlanıyor yazısı geldi sistem bu
sistem bu ama kasayı gt301 yaptım öyle aldım![]()
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
ben hemen aldıgım anda hazırlanıyor yazdı normal mi acabayoğunluğa göre değişir ama 1.5 haftayı geçmez
siparişiniz alındı manasındadır normal yaniben hemen aldıgım anda hazırlanıyor yazdı normal mi acaba
Yogunluga Göre değismektedir Suanda İndirim yüzünden cok insan var sistemi alan ama genellikle 2 3 gün icinde sistemi hazırlayıp kargolatıyorlardün gaming gen den gece 1.00 da bir sistem aldım sizce ne zamana gelir şu anda hazırlanıyor yazıyor
normalben hemen aldıgım anda hazırlanıyor yazdı normal mi acaba
Yaşadığınız şehir nedir? Gaminggen ne zaman kargoya veriyor bilmiyorum ama yaşadığınız şehre göre kargo sonrası hemen hemen aynı zamanda gelir.dün gaming gen den gece 1.00 da bir sistem aldım sizce ne zamana gelir şu anda hazırlanıyor yazıyor
karabükte yaşıyorumYaşadığınız şehir nedir? Gaminggen ne zaman kargoya veriyor bilmiyorum ama yaşadığınız şehre göre kargo sonrası hemen hemen aynı zamanda gelir.
Kargoya verildikten sonra 3 gün içinde gelir tahminimce belki 4karabükte yaşıyorum
sence aldıgım sistem iyi rx 6700 xt ş512400fKargoya verildikten sonra 3 gün içinde gelir tahminimce belki 4
Güzel sistem en az 4 senesi varsence aldıgım sistem iyi rx 6700 xt ş512400f