Toplam 13-14bin tl arası bütçem var fp sistem ve monitör arıyorum oyun için olması lazım.
M mehmwtqt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Eki 2022 Mesajlar 12 Tepki 0 5 Kas 2022 #1 Toplam 13-14bin tl arası bütçem var fp sistem ve monitör arıyorum oyun için olması lazım.
IronMusk Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 7,093 Tepki 1,874 5 Kas 2022 #2 Modart ve danın sistemlerini bekleyin.
KS M mehmwtqt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Eki 2022 Mesajlar 12 Tepki 0 5 Kas 2022 Konu Sahibi #3 EnesI' Alıntı: Modart ve danın sistemlerini bekleyin. Genişletmek için tıkla ... modartın sistem özellikleri nasıl olur sizce mehmwtqt' Alıntı: modartın sistem özellikleri nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla ... bekleyeme değer mi yani
EnesI' Alıntı: Modart ve danın sistemlerini bekleyin. Genişletmek için tıkla ... modartın sistem özellikleri nasıl olur sizce mehmwtqt' Alıntı: modartın sistem özellikleri nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla ... bekleyeme değer mi yani
IronMusk Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 7,093 Tepki 1,874 5 Kas 2022 #4 Sitem konusuna biraz uzağım, hatta bütçenize uygun sistem yaparlarmı onu bile bilmiyorum. Varsa daha iyi bilen söylerse güzel olur.
Sitem konusuna biraz uzağım, hatta bütçenize uygun sistem yaparlarmı onu bile bilmiyorum. Varsa daha iyi bilen söylerse güzel olur.