Sistem montaj sorusu .Asus rog ryujin 2 sıvı soğutmasından çıkan kablo nereye takılacak???

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
1671892067150.png

Bu sıvı soğutmanın kablosu.

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Usb lerden birine takman gerekiyor.
2 tane usb 2.0 girişi var ve adları farklı . USB_E12 VE USB_1112 yazıyor

Fark etmez güzel insan Bu arada hayırlı olsun
orada nereye bağlamanızı gösteriyor bütün anakartlarda yeri değişse de takılacağı yerin adı yazıyor.Altında.
Kablonun adı 21W44 .

Usb lerden birine takman gerekiyor.
orada nereye bağlamanızı gösteriyor bütün anakartlarda yeri değişse de takılacağı yerin adı yazıyor.Altında.
1671893613188.png

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Güzel insan aynı sıvı soğutmasını kullanıyorum bağlantıları çok zor değil arkadaş video da atmış bir nevi aynısı zaten.

Elinizde tuttuğunuz kabloyu hemen aynı resimdeki usb yerine bağlayacaksınız. Fanlardan çıkan kabloları pompadan 3 ayır girişi olan kablolarla eşleştireceksiniz. Hemen bombadan çıkan fan giriş kablosunu işlemcinin üstüne bulunan fan yer,ne takacaksınız ve son olarak elektirik alabilmesi için psu dan gelen güç kablosunu da bağlayacaksınız anakartın modelini dersen sana işaretleyebiliriz yerlerini eğer fan la usb yerini bulamıyorsan

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Takın birine gitsin. Sonrasında windows tanır, yazılımını kurar güle güle kullanırsınız.

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güzel insan aynı sıvı soğutmasını kullanıyorum bağlantıları çok zor değil arkadaş video da atmış bir nevi aynısı zaten.

Elinizde tuttuğunuz kabloyu hemen aynı resimdeki usb yerine bağlayacaksınız. Fanlardan çıkan kabloları pompadan 3 ayır girişi olan kablolarla eşleştireceksiniz. Hemen bombadan çıkan fan giriş kablosunu işlemcinin üstüne bulunan fan yer,ne takacaksınız ve son olarak elektirik alabilmesi için psu dan gelen güç kablosunu da bağlayacaksınız anakartın modelini dersen sana işaretleyebiliriz yerlerini eğer fan la usb yerini bulamıyorsan
Eminsinizdir umarım . İlk defa montaj yapıyorum da

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri