Hocam bu v1 benimki v2 farkeder mi?Aşağıdaki videoda kablo bağlantısı hakkında bilgi veriyor.
Ve anakartım Asus rog strix z790 EXTREME gaming wifiAşağıdaki videoda kablo bağlantısı hakkında bilgi veriyor.
orada nereye bağlamanızı gösteriyor bütün anakartlarda yeri değişse de takılacağı yerin adı yazıyor.Altında.Hocam bu v1 benimki v2 farkeder mi?
Ve anakartım Asus rog strix z790 EXTREME gaming wifi
Ekli dosyayı görüntüle 13087
Bu sıvı soğutmanın kablosu.
Fark etmez güzel insan Bu arada hayırlı olsunHocam bu v1 benimki v2 farkeder mi?
Ve anakartım Asus rog strix z790 EXTREME gaming wifi
2 tane usb 2.0 girişi var ve adları farklı . USB_E12 VE USB_1112 yazıyorUsb lerden birine takman gerekiyor.
Fark etmez güzel insan Bu arada hayırlı olsun
Kablonun adı 21W44 .orada nereye bağlamanızı gösteriyor bütün anakartlarda yeri değişse de takılacağı yerin adı yazıyor.Altında.
Usb lerden birine takman gerekiyor.
orada nereye bağlamanızı gösteriyor bütün anakartlarda yeri değişse de takılacağı yerin adı yazıyor.Altında.
Güzel insan aynı sıvı soğutmasını kullanıyorum bağlantıları çok zor değil arkadaş video da atmış bir nevi aynısı zaten.Ekli dosyayı görüntüle 13087
Bu sıvı soğutmanın kablosu.
Fark etmiyor hangisi olduğu ikiside aynı görevi görüyor2 tane usb 2.0 girişi var ve adları farklı . USB_E12 VE USB_1112 yazıyor
Kablonun adı 21W44 .
Ekli dosyayı görüntüle 13089
Eminsinizdir umarım . İlk defa montaj yapıyorum daGüzel insan aynı sıvı soğutmasını kullanıyorum bağlantıları çok zor değil arkadaş video da atmış bir nevi aynısı zaten.
Elinizde tuttuğunuz kabloyu hemen aynı resimdeki usb yerine bağlayacaksınız. Fanlardan çıkan kabloları pompadan 3 ayır girişi olan kablolarla eşleştireceksiniz. Hemen bombadan çıkan fan giriş kablosunu işlemcinin üstüne bulunan fan yer,ne takacaksınız ve son olarak elektirik alabilmesi için psu dan gelen güç kablosunu da bağlayacaksınız anakartın modelini dersen sana işaretleyebiliriz yerlerini eğer fan la usb yerini bulamıyorsan
Anlıyorum endişenizi ama korkulacak bir şey yok video da güzel anlatmış ayrıca.Eminsinizdir umarım . İlk defa montaj yapıyorum da
Anakartı monte ederken ne yapmalıyım?Anlıyorum endişenizi ama korkulacak bir şey yok video da güzel anlatmış ayrıca.
Tuhaf bir soru anlamadımAnakartı monte ederken ne yapmalıyım?