Sistem Montajı Yardım.

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Şimdi hocam her şey güzel eyvallah tek sorunum sıvı soğutma. MSİ B650M-P anakartına MSİ MAG CORELİQUİD M360 modelini takmaya calışıyorum fakat içinden çıkan braketi anakartta oturtturacağım bölgede başka vidalar var o vidaları çıkartırsam anakartın arka kısmındaki panel düşecekmiş gibi duruyor kafam çok karıştı bu soğutmayı nasıl takacağım yardım.

(Fotoğraf yükleyemedim zahmet olmassa modellere internet üzerinden bakabilir misiniz?)

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Şimdi hocam her şey güzel eyvallah tek sorunum sıvı soğutma. MSİ B650M-P anakartına MSİ MAG CORELİQUİD M360 modelini takmaya calışıyorum fakat içinden çıkan braketi anakartta oturtturacağım bölgede başka vidalar var o vidaları çıkartırsam anakartın arka kısmındaki panel düşecekmiş gibi duruyor kafam çok karıştı bu soğutmayı nasıl takacağım yardım.

(Fotoğraf yükleyemedim zahmet olmassa modellere internet üzerinden bakabilir misiniz?)
Alttaki resimde olan anakarttan söz ediyoruz değil mi?

1699472301698.png

KS

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Evet o braketleri sökmen gerekecek. Aşağıdaki fotoğrafı takip ederek soket montajı tamamlayabilirsin. Dikkatli ol ve pompanın işlemci ile temas edeceği yüzdeyde bulunan etiketi sökmeyi unutma.

Ekli dosyayı görüntüle 28740
Teşekkürler hocam. Birkaç video izlemiştim de düzgün bir sonuca ulaşamayınca buraya yazdım tekrardan teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri