5600 için en azından bir kule tipi alırsanız daha iyi olur, bütçe varsa sıvı soğutma da olur ama bu işlemciye hava da yeterli gelir
Sogutma disinda sistem uyumlumudur herhangi bir sorun yoktur demi5600 için en azından bir kule tipi alırsanız daha iyi olur, bütçe varsa sıvı soğutma da olur ama bu işlemciye hava da yeterli gelir
Ben bir sorun göremedim (fiyattan bağımsız) uyumlu çalışacaktir hocam. Alternatif upgrade önerisi olan üyeler de yardımcı olacaktırSogutma disinda sistem uyumlumudur herhangi bir sorun yoktur demi
25 k icin sizce olmusmu hocam gencer gaming viktor isimli kasa var daha ucuzu ama pek guvenemedimBen bir sorun göremedim (fiyattan bağımsız) uyumlu çalışacaktir hocam. Alternatif upgrade önerisi olan üyeler de yardımcı olacaktır
Hocam fotoda belirttigim gibi 6800 yukseltmistim25k ya 3070 varken 6750 gereksiz olur.
![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Viktor sistemin linkini alabilirmiyim?
25k ya 3070 varken 6750 gereksiz olur.
![]()
NOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Viktor sistemin linkini alabilirmiyim?
Hocam bende viktor cok istiyorum ama siteye guvenemedim kimse alisveris yapmamis gibi birde normalden cok ucuza veriyorlar oda kafami cok katistirdiBen fiyat farkından dolayı muhtemelen Victor tercih ederdim, ram hakkında bilgim yok ama Viktorda anakart upgrade edilse sizin sisteme yakın bir performans sunacağını düşünüyorum, cougar kasa güzel baya iyi ama lianli hakkında fikrim yok soğutma anlamında aşırı sorun çıkaracağını sanmıyorum
3200mhz diyor 3600 var anlamadım , ama alınır.![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam bolca sistem önerdik çok alan üye var siteden, victordan iyi alternatif yok ise alabilirsiniz sorun yok. O siteden haqqus gen 3 aldı bir sürü üyeHo
Hocam bende viktor cok istiyorum ama siteye guvenemedim kimse alisveris yapmamis gibi birde normalden cok ucuza veriyorlar oda kafami cok katistirdi