Sistem nasil almayi dusunuyorum

Aylin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem nasil parcalar uyumlumu yada sogutma lazimmi suanlik sogutma lazimsa butcem yokta bu sisteme sartmidir. sistem hakkinda dusunceleriniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220909-165159_Chrome.jpg
    Screenshot_20220909-165159_Chrome.jpg
    355.5 KB · Görüntüleme: 23

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
5600 için en azından bir kule tipi alırsanız daha iyi olur, bütçe varsa sıvı soğutma da olur ama bu işlemciye hava da yeterli gelir

KS

Aylin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bir sorun göremedim (fiyattan bağımsız) uyumlu çalışacaktir hocam. Alternatif upgrade önerisi olan üyeler de yardımcı olacaktır
25 k icin sizce olmusmu hocam gencer gaming viktor isimli kasa var daha ucuzu ama pek guvenemedim

KS

Aylin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben fiyat farkından dolayı muhtemelen Victor tercih ederdim, ram hakkında bilgim yok ama Viktorda anakart upgrade edilse sizin sisteme yakın bir performans sunacağını düşünüyorum, cougar kasa güzel baya iyi ama lianli hakkında fikrim yok soğutma anlamında aşırı sorun çıkaracağını sanmıyorum

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
25k ya 3070 varken 6750 gereksiz olur.

Viktor sistemin linkini alabilirmiyim?

KS

Aylin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ho
Ben fiyat farkından dolayı muhtemelen Victor tercih ederdim, ram hakkında bilgim yok ama Viktorda anakart upgrade edilse sizin sisteme yakın bir performans sunacağını düşünüyorum, cougar kasa güzel baya iyi ama lianli hakkında fikrim yok soğutma anlamında aşırı sorun çıkaracağını sanmıyorum
Hocam bende viktor cok istiyorum ama siteye guvenemedim kimse alisveris yapmamis gibi birde normalden cok ucuza veriyorlar oda kafami cok katistirdi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ho

Hocam bende viktor cok istiyorum ama siteye guvenemedim kimse alisveris yapmamis gibi birde normalden cok ucuza veriyorlar oda kafami cok katistirdi
Hocam bolca sistem önerdik çok alan üye var siteden, victordan iyi alternatif yok ise alabilirsiniz sorun yok. O siteden haqqus gen 3 aldı bir sürü üye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri