Yukarıda görmüş olduğunuz sistemi satın almak istiyorum, sizce nasıl?
FİYATI : 3.429,51 TL
Kaan Akgül' Alıntı:ti yına gerek yok standart 1060 alabilirsiniz http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html bütçenizi aşıyorsa gtx 1050 ti 4gb gaming x alabilirsiniz
Jeadmir' Alıntı:Sanırım Vatan'dan elimle toplıyıcam fakat, bazı parçalarda marka vermemiş sadece özellikleri vermiş onları ne yapıcam?
![]()
Şöyle birşey topladım nasıl sence?
onur.firatt' Alıntı:Kaan Akgül' Alıntı:ti yına gerek yok standart 1060 alabilirsiniz http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html bütçenizi aşıyorsa gtx 1050 ti 4gb gaming x alabilirsiniz
GTX 1060 ın Ti modeli bulunmamakta lütfen forum arkadaşlarımızı yanıltmamak için yanlış yorumlarda bulunmayalım.
Jeadmir' Alıntı:Sanırım Vatan'dan elimle toplıyıcam fakat, bazı parçalarda marka vermemiş sadece özellikleri vermiş onları ne yapıcam?
![]()
Şöyle birşey topladım nasıl sence?
SSD yi Samsung 850 Evo seçmelisin ve HDD olarak Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB bunu öneriyorum son olarak ekran kartını GTX 1060 yaparsan güzel olur. Ama yapamazsan da böyle de iyi durumda. Ram olarak o frekansta düşük CL değeri bulabiliyorsan onu almalısın oyunlar için önemli 13-14-15 olsun o frekasa göre.
Kaan Akgül' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:GTX 1060 ın Ti modeli bulunmamakta lütfen forum arkadaşlarımızı yanıltmamak için yanlış yorumlarda bulunmayalım.
SSD yi Samsung 850 Evo seçmelisin ve HDD olarak Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB bunu öneriyorum son olarak ekran kartını GTX 1060 yaparsan güzel olur. Ama yapamazsan da böyle de iyi durumda. Ram olarak o frekansta düşük CL değeri bulabiliyorsan onu almalısın oyunlar için önemli 13-14-15 olsun o frekasa göre.
kusura bakmayın hocam yeni yeni öğğreniyorum tam araştıramadım git gite anlıyorum
Jeadmir' Alıntı:Peki bu sistemi alıp, ekran kartı iyice eskidikten sonra yenisini alsam mantıklı bir hareket olur mu sizce?