- Tepki
- 1
- İşlemci
- 5600
- Ekran Kartı
- 4060 ti 16gb
Dün akşam bu hazır sistem ve monitörü sipariş ettim sizce nasıl
Sistem 27.715 TL monitör 8500 TL
Sistem 27.715 TL monitör 8500 TL
Uyumsuzluk yok psu degisebilirdiUyumsuzluk ne tam olarak söyler misin![]()
Monitörün 2k olmaması, bütçen 2k'ya yetmiyorsa da pc'nin 2k için olmasıUyumsuzluk ne tam olarak söyler misin![]()
Pc 2k icin degil kiMonitörün 2k olmaması, bütçen 2k'ya yetmiyorsa da pc'nin 2k için olması
İşlemciden düşüp ekran kartını 16 gb yapması ben 2k'yım diye bağırıyor bence. 7500f + 4060 yerine bunu alması ancak öyle açıklanabilirPc 2k icin degil ki
Sadece psu degıstır dedıklerı gıbı okadar para verıyorsun sonucta onları guvence altına almaya calıs eger ordan kasa ve psu ayrı ayrı toparlayamıyorsan baska yerden kendın toparlamanı tavsıye ederım allah güle güle kullanmayı nasıp etsınKanka çoğu insan 5600 ün 4060 ti besleyemediğini düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum %2 darboğaz için neden fiyat bandını yükseltelim. Ekran kartı 4070 olsa haklısın derim. Monitöre gelirsek ağırlıklı olarak valorant oynayacağım fakat hikayeli oyunlarda da ips ekranın farkını tatmak istiyorum bu yüzden hem hzden düşmedim hem ekran kalitesinden. 5600 işlemcide valorantta 280 FPS bana sabit verebilecek bir işlemci. Sırf yüzde %2 için ekran kartını düşürmek ya da fiyat bandını yükseltmek çok mantıklı değil
Ben hiç darboğaz oluyor demedim ki. Olmadığını biliyorum. 7500F ile fps oyunlarında çok daha fazla fps alırsın onu diyorum, ekran kartın düşse bile daha fazla fps alırsın.Kanka çoğu insan 5600 ün 4060 ti besleyemediğini düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum %2 darboğaz için neden fiyat bandını yükseltelim. Ekran kartı 4070 olsa haklısın derim. Monitöre gelirsek ağırlıklı olarak valorant oynayacağım fakat hikayeli oyunlarda da ips ekranın farkını tatmak istiyorum bu yüzden hem hzden düşmedim hem ekran kalitesinden. 5600 işlemcide valorantta 280 FPS bana sabit verebilecek bir işlemci. Sırf yüzde %2 için ekran kartını düşürmek ya da fiyat bandını yükseltmek çok mantıklı değil