Soru Sistem Nasıl?

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim sistem bakıyor kendine aşağıdaki sistemi bulmuş. GTA 6 yı dört gözle bekliyor onun için şu anlık bi sistemden max beklentisi GTA6 yı max grafikte 2k da sorunsuz sıkıntısız oynayabilmek. Emin olmak için soruyorum sizce bu sistemle istediğini yapabilir mi?
Başka öneriniz varsa gene itopya veya gaming gen den alalım diyoruz sistemi bilindik yer olsun sıkıntı olmasın. Bu arada ben 4070 super tavsiye ettim ama piyasada yok o yüzden 5070 bakıyor kendisi.
Şimdiden teşekkürler

1761203242479.png

Kaan63

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
https://www.itopya.com/omega-side-i...0-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-rad_h29468
2-3 bin farkla alternatif sistemler daha güçlü bulunabiliyor linkleri inceleyebilirsiniz hocam.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Hocam 65klara çıkıyorsanız bu sistem bu fiyata göre çok pahalı. Yatırım tavsiyesi değil fakat sizlere kıyaslama yapacağınız ortalama bir sistem paylaşıyorum.

https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...itor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN Teknoloji

Toplamda 65k yapıyor monitör dahil... Ona göre piyasa araştırması yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam 65klara çıkıyorsanız bu sistem bu fiyata göre çok pahalı. Yatırım tavsiyesi değil fakat sizlere kıyaslama yapacağınız ortalama bir sistem paylaşıyorum.

Toplamda 65k yapıyor monitör dahil... Ona göre piyasa araştırması yapmanı tavsiye ederim.
sistem gayet güzel görünüyor. Fakat daha önce hiç kendimiz toplamadık bi sistem o yüzden hazır sistemlere bakıyoruz mecbur. Kimse anasının karnından bunu bilerek doğmadı ama tereddüt ediyoruz korkuyoruz açıkçası :) bi sıkıntı olur falan diye. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bu arada monitör için link atmamışsınız sanırım monitör linki göremedim. Benim attığım monitör kalmamış hiçbiyerde o yüzden 2k farklı bi monitör bakıyoruz. Monitör yavsiyeniz varsa onuda gönderirseniz sevinirim.

https://www.itopya.com/omega-side-i...0-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-rad_h29468
2-3 bin farkla alternatif sistemler daha güçlü bulunabiliyor linkleri inceleyebilirsiniz hocam.
öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Fakat bu sistelere bakıcak olursam monitör alamam. En alttaki anca bütçeme uygun diğerleri aşıyor maalesef. En altta paylaştığınız sistemle benim attığım arasında çok fark varmı? çok etkilermi yani oyunlarda fps farkı olurmu?

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
sistem gayet güzel görünüyor. Fakat daha önce hiç kendimiz toplamadık bi sistem o yüzden hazır sistemlere bakıyoruz mecbur. Kimse anasının karnından bunu bilerek doğmadı ama tereddüt ediyoruz korkuyoruz açıkçası :) bi sıkıntı olur falan diye. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bu arada monitör için link atmamışsınız sanırım monitör linki göremedim. Benim attığım monitör kalmamış hiçbiyerde o yüzden 2k farklı bi monitör bakıyoruz. Monitör yavsiyeniz varsa onuda gönderirseniz sevinirim.

öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Fakat bu sistelere bakıcak olursam monitör alamam. En alttaki anca bütçeme uygun diğerleri aşıyor maalesef. En altta paylaştığınız sistemle benim attığım arasında çok fark varmı? çok etkilermi yani oyunlarda fps farkı olurmu?

Hocam ben de hazır sistem taraftarıyım hazır sistem daha uygun olur onu demek istedim aslında. Bu fiyatlara zaten tek tek toplanıyor. Monitör için standart bir monitör göndermiştim burada:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri