Sistem Oluşturmak İstiyorum (9 Ağustos 2022)

Wie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese Selamlar Değerli Pc Hocası Ailesi.

Bir kardeşiniz olarak elimdeki imkanlarla 9.5k ya aşağıda yazdığım sistemi toplamak istiyorum. Bu sistem için her yoruma açığım. 9.5k ve altındaki ücretlere oluşturulmuş daha iyi ve daha kaliteli sistem önerisi olanlar da lütfen yorum yapmaktan çekinmesinler. Tek bir detay var, bu ödemeyi kredi kartı ile yapacağımdan 2. el satın almam pek de imkanlı değil.

Zaman ayırıp fikirini belirten, küçük büyük yardımı esirgemeyen tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar.

Adsız.png

Kasa ve PSU > DarkFlash DK150 Black 650w +80 Bronz Mid. Tower

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Herkese selamlar değerli Pc Hocası ailesi.

Bir kardeşiniz olarak elimdeki imkanlarla 9.5k ya aşağıda yazdığım sistemi toplamak istiyorum. Bu sistem için her yoruma açığım. 9.5k ve altındaki ücretlere oluşturulmuş daha iyi ve daha kaliteli sistem önerisi olanlar da lütfen yorum yapmaktan çekinmesinler. Tek bir detay var, bu ödemeyi kredi kartı ile yapacağımdan 2. el satın almam pek de imkanlı değil.

Zaman ayırıp fikirini belirten, küçük büyük yardımı esirgemeyen tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 4147
Üstadım öncelikle aleyküm selam, liste iyi güzel hoş da PSU ve kasayı göremedim ben mi yanlış görüntülüyorum

• Beğen
Reactions: Wie
KS

Wie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Üstadım öncelikle aleyküm selam, liste iyi güzel hoş da PSU ve kasayı göremedim ben mi yanlış görüntülüyorum

Konuyu da güncelledim hocam, benim hatam kusura bakmayın lütfen.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Konuyu da güncelledim hocam, benim hatam kusura bakmayın lütfen.
Şaşkınım hocam, bir üyemiz 10 k için sistem istediğinde listeyi fiyatlardan dolayı tamamlayamadim açıkçası, ürünlerin tekli fiyatlarını da görmediğim için şu parça iyi veya diğeri kötü diyemem ama genel itibariyle bu bütçe için fazla güzel geldi gözüme, diğer hocalarımın yorumlarını gormekde de fayda var. Müsaitseniz parça fiyatlarını da ekleyin daha sağlıklı olsun
Edit: estağfurullah hocam ne kusuru :)

KS

Wie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şaşkınım hocam, bir üyemiz 10 k için sistem istediğinde listeyi fiyatlardan dolayı tamamlayamadim açıkçası, ürünlerin tekli fiyatlarını da görmediğim için şu parça iyi veya diğeri kötü diyemem ama genel itibariyle bu bütçe için fazla güzel geldi gözüme, diğer hocalarımın yorumlarını gormekde de fayda var. Müsaitseniz parça fiyatlarını da ekleyin daha sağlıklı olsun
Edit: estağfurullah hocam ne kusuru :)
Doğrusunu isterseniz ben bu sistemi bir youtube kanalında bulup özelleştirdim. Forum kurallarına da tam olarak hakim olmadığım için apaçık bakın bunu şurda buldum şöyle özelleştirdim böyle ekledim öyle çıkarttım demek istemedim. Hani reklam yapmaya doğru evrilen bir hareket olsun istemedim. Eğer arzu ederseniz özel mesajdan size sistemin default halini gönderebilirim. :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bence iyi sistem olmuş ama bu sistemde işlemciye ağırlık verilmiş ve ekran kartı RX6400 seçmişsiniz. FPS oyunları oynuyorsanız mantıklı ama hikayeli oyunlar da tercih ediyorsanız 10100F ile RX6500XT ekran kartına yükselterek bir sistem toplamakta mümkün oluyor.

• Beğen

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Doğrusunu isterseniz ben bu sistemi bir youtube kanalında bulup özelleştirdim. Forum kurallarına da tam olarak hakim olmadığım için apaçık bakın bunu şurda buldum şöyle özelleştirdim böyle ekledim öyle çıkarttım demek istemedim. Hani reklam yapmaya doğru evrilen bir hareket olsun istemedim. Eğer arzu ederseniz özel mesajdan size sistemin default halini gönderebilirim. :)
Benim bildiğim kadarıyla inceleme toplama videoları sorun olmuyor yine de içinize sinmesi açısından @Çağdaş Işık hocam müsait misiniz. Bu başka platforma ait içerik yasağı nasıl işliyor kullanıcılar fikir danışmak ya da edinmek için başka mecralarin içeriklerini iletebilir mı?

• Beğen
KS

Wie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bence iyi sistem olmuş ama bu sistemde işlemciye ağırlık verilmiş ve ekran kartı RX6400 seçmişsiniz. FPS oyunları oynuyorsanız mantıklı ama hikayeli oyunlar da tercih ediyorsanız 10100F ile RX6500XT ekran kartına yükselterek bir sistem toplamakta mümkün oluyor.

Sadece mmorpg ve fps oyunları oynuyorum hikayeli oyunlar pek bana hitap etmiyor. Dolayısıyla işlemciye kendi isteğimle yüklendim.

Benim bildiğim kadarıyla inceleme toplama videoları sorun olmuyor yine de içinize sinmesi açısından @Çağdaş Işık hocam müsait misiniz. Bu başka platforma ait içerik yasağı nasıl işliyor kullanıcılar fikir danışmak ya da edinmek için başka mecralarin içeriklerini iletebilir mı?

Eğer izin varsa hemen paylaşayım herkes yararlansın, bu miktarda bir ücretle sistem toplamak için çok ter döktüm şans eseri karşıma çıktı :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam sistemi ne üzerinden özelleştirdiniz game garaj mı ?

• Beğen

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sistem satan yerlerin İtopya,gaming gen,ince hesap gibi ordaki sistemleri atabilirsiniz zaten hatırlıyorsanız incehesap’taki sistem başka bir kanala ait game garaj linkinide atabilirsiniz.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Başka forumun YouTube toplaması sandım hocam o sebeple sordum yoksa satış sitelerini sürekli paylaşıyoruz
Sistem satan yerlerin İtopya,gaming gen,ince hesap gibi ordaki sistemleri atabilirsiniz zaten hatırlıyorsanız incehesap’taki sistem başka bir kanala ait game garaj linkinide atabilirsiniz.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Kurallar;

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kurallar;
Doğrudan forum linki yasakmış tamamdır sağolun hocam.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
@Wie, hocam game garaj linkini atın biz bi bakalım isterseniz.(eve geçicem 25 dk ya İş’ten o zaman daha detaylı yardım etme şansım olur)

• Beğen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri