Çok sıkıntılı bir durummuş. Gigabyte kartların kronik sorunuymuş.Hiç görüntü alamıyorum hocam şuan farklı işlemci takıp denedik oda işe yaramadı
Şu videoda Recep Bey anlatmış.
Çok sıkıntılı bir durummuş. Gigabyte kartların kronik sorunuymuş.Hiç görüntü alamıyorum hocam şuan farklı işlemci takıp denedik oda işe yaramadı
Hocam defalarca izledim bilgisayarciya da bıraktım da çözemedi sorunu sanırım baştan bios yazılması gerekiyorÇok sıkıntılı bir durummuş. Gigabyte kartların kronik sorunuymuş.
Ya arkadaş benim ekran kartında var uefi desteği ona rağmen yok bunu anlamıyorum benÇok sıkıntılı bir durummuş. Gigabyte kartların kronik sorunuymuş.
https://www.akakce.com/power-supply...0-bronze-750w-120mm-fan-fiyati,183459376.htmlSıcak çok sıcak çalışır onun yerine asus msi almanı tavsiye ederim psu fsp 750w+80 bronze bakabilirsin
Evet buhttps://www.akakce.com/power-supply...0-bronze-750w-120mm-fan-fiyati,183459376.html
Fsp olarak dediğiniz bu ürün demi hocam yavaştan liste yapmaya başlıyorum da degisicek parçaları
Bu ssd nin 2tb ligini Alicam elimdekini de kullansam problem olur mu acaba anakartda 2 tane m2 yeri var veya bundan 2 tane 1tb alıp elimdekini satsam mi hangisini önerirsinizEkran kartını asus msı tabiki daha iyi olur ama üstüne fazla para istiyorlar. zotac almak daha iyi olur.
ssd yerine bunu öneririm
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psu kesinlikle değişirin. fsp öneririrm.
monitör de VA panel almayın. aşağı yukarı aynı paraya IPS panel var. IPS ile VA arası çok farklı
Kc3000 al 2tb lik öyle yapicaksanBu ssd nin 2tb ligini Alicam elimdekini de kullansam problem olur mu acaba anakartda 2 tane m2 yeri var veya bundan 2 tane 1tb alıp elimdekini satsam mi hangisini önerirsiniz
1tb ligi 3k civarı diyor fiyatı fazla geldi bana :/Kc3000 al 2tb lik öyle yapicaksan
Nasıl 3k 1tb? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html1tb ligi 3k civarı diyor fiyatı fazla geldi bana :/
https://www.ciceksepeti.com/kingsto...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.83 ben bunu gördüm yanlış baktım sanırım
Burda kazık gibihttps://www.ciceksepeti.com/kingsto...&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.83 ben bunu gördüm yanlış baktım sanırım
Senin attığını kaydettim hocam teşekkür ederim müsait olduğunda sisteme başka önerin olursa atabilirsen çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürlerBurda kazık gibi
Her zaman müsaitim bakayım hemen dönerim sanaSenin attığını kaydettim hocam teşekkür ederim müsait olduğunda sisteme başka önerin olursa atabilirsen çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler
reis aslında bendede 710 var o kadarda kötü değil 2.5 yıl oldu ben kablodan ve deri pedden nefret ettiğim için imkanım olursa wireless kaliteli bi markanın kumaş pedlisini alıcam birde şöyle birşey var cidden mikrofonu 3 4 bin liralık kulaklıklarla aynı diyebilirizPsu kulaklık ekran kartı değişmeli
Katılıyorum ona çok lafım yok zaten ama klavye mouse olmamış gibireis aslında bendede 710 var o kadarda kötü değil 2.5 yıl oldu ben kablodan ve deri pedden nefret ettiğim için imkanım olursa wireless kaliteli bi markanın kumaş pedlisini alıcam birde şöyle birşey var cidden mikrofonu 3 4 bin liralık kulaklıklarla aynı diyebiliriz
Hocam ilk sistemim olduğu için klavye mause üstünde çok durmadim zamanla bilgi sahibi oldukça iyisini alırım diyeHer zaman müsaitim bakayım hemen dönerim sana
Soğutucun var dimi yoksa al onemli o psu ve anakart bence geri kalanı güzel (ekipmanlarda değiştirme lazım)
360mm kasan desteklemiyor olabilir 360mm ileriye dönük güzel hareket olurHocam ilk sistemim olduğu için klavye mause üstünde çok durmadim zamanla bilgi sahibi oldukça iyisini alırım diye
Şimdi bu konuda edindiğim bilgilere göz önünde bulundurarak şunları yapicam
1. Fsp 750w veya 800w psu alıp degistiricem
2. Dediğin m2ssd Alicam o zaman ki duruma göre ya 2 tane 1tb veya 1 tane 2tb alıp elimdekini kalan slota koyarım
3. Olarak işlemciye 360mm sıvı soğutma Alicam alicagim zaman gene konu açarım büyük ihtimalle
4. Hareketimi henüz daha düşünmedim şimdilik kasa içinde problem kalmazsa ekipman düzeltmeye geçerim
Destekliyor üst kısmında fan yok benim yanda ve altta toplam 6 fan mevcut ve 3 yere de 360mm sığıyor fan soğutucu kısmında çok fazla özelleştirme sunuyor kasa duyduğum kadarıyla 14 tane fan takiliyormus360mm kasan desteklemiyor olabilir 360mm ileriye dönük güzel hareket olur
Kulaklıktan memnunsan sıkıntı yok ama psu yu değiştirebilirsinMerhaba arkadaşlar sistemi henüz yeni dizdim indirimde olduğunu düşündüğüm için ama ilerleyen zamanlarda guncellestirmekte istiyorum yavaş yavaş sistemi nedeniyle eleştirir misiniz olumlu veya olumsuz ilk hangi kısımdan guncellemem gerekiyor vs.
Sistem ;
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600X
EKRAN KARTI: GIGABYTE eagle GEFORCE RTX 3070
ANAKART: GIGABYTE B550M DS3H
SSD: MP33 PRO 1TB
RAM: APECER PANTHER 32GB(4x8gb) 3600MHZ
KASA: GAMEPOWER WARCRy
PSU : Gamepower GP-650 650 W 80+ Bronze
Klavye : rampage kb-rx runner
Mouse : rampage smx-r44 6400dpi
Kulaklık : james donkey 712 7.1
Monitör : Asus tuf gaming VG247Q1A 23.8 inç 165hz 1ms