hocam apu daha mantıklı olur gibi ama siz daha iyi bilirsinizBu var ama istesen ileriye dönük apu sistemde paylaşabilirim sadece ilerde ekran kartı takarsın;
![]()
Slate 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart stoğu kalmadığı için ilerde anakart ta değiştirebilirsiniz;hocam apu daha mantıklı olur gibi ama siz daha iyi bilirsiniz
cok sıkıntı cıkarırmı anakart ilerdeAnakart stoğu kalmadığı için ilerde anakart ta değiştirebilirsiniz;
![]()
Nova APU | AMD Ryzen 3 4300G | 2 x 8 GB DDR4 | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci değişikliğinde sıkıntı olabilir istersen birde aşağıdaki var özelleştirdim.cok sıkıntı cıkarırmı anakart ilerde
saolun hocam başka öneriniz yoksa ben secim icin biraz düşüncemİşlemci değişikliğinde sıkıntı olabilir istersen birde aşağıdaki var özelleştirdim.
![]()
Teknobiyotik Okula Dönüş - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Anakart Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), U ..
Bellek Kingston DDR4 16GB (2x8GB) 3600 MHz Fury Beast Bellek R ...
SSD Samsung 980 500GB 3100/2600 MB/s NVMe M.2 SSD (MZ-V8V50 ...
Güç Kaynağı High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kay ...
Benim attığım parçalarla özelleştirirsen sorun olmaz.
Diğer arkadaşların önerilerini bekleyebilirsin o zamana kadar da düşnürsün.saolun hocam başka öneriniz yoksa ben secim icin biraz düşüncem
Diğer arkadaşların önerilerini bekleyebilirsin o zamana kadar da düşnürsün.
En üst tekini seç.Ekli dosyayı görüntüle 13273hocam bunlardan birini secmem gerekiyormu alırken?