Sistem Öneri

ignorelife

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben Adobe programlarını takılmadan kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 2.500-2.700 dolar maksimum. Yurt dışında yaşıyorum kırgızistanda. Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen, teşekkürler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben Adobe programlarını takılmadan kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 2.500-2.700 dolar maksimum. Yurt dışında yaşıyorum kırgızistanda. Bana yardımcı olabilir misiniz lütfen, teşekkürler.
Parçalara bakabileceğim bir site varmı

KS

ignorelife

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Parçalara bakabileceğim bir site varmı
Tabi ki ileteyim hemen systema.kg enter.kg kivano.kg

Çok ultra bir sisteme ihtiyacım yok yalnızca Adobe programları kullanırken takılma drop vs. Gibi durumlar olmasın yeterli benim için. Mesela herhangi bir parcanın ışıl ışıl RGB olmasına da gerek yok. Umarım anlata bilmişimdir. :)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
Tabi ki ileteyim hemen systema.kg enter.kg kivano.kg

Çok ultra bir sisteme ihtiyacım yok yalnızca Adobe programları kullanırken takılma drop vs. Gibi durumlar olmasın yeterli benim için. Mesela herhangi bir parcanın ışıl ışıl RGB olmasına da gerek yok. Umarım anlata bilmişimdir. :)
Hocam farklı sitelerde varmı aradığım bazı parçalar yok

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485

burası 193.8K som tutuyor

Anakart , kasa ve psu eksik

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
Hocam o sitede de bulamadım. Ben sana 2 anakart modeli yazayım hangisi bulursan onu al

Asus TUF GAMING H770-PRO​

MSI PRO Z790-P WIFI​

KS

ignorelife

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam o sitede de bulamadım. Ben sana 2 anakart modeli yazayım hangisi bulursan onu al

Asus TUF GAMING H770-PRO​

MSI PRO Z790-P WIFI​

Yani bu ikisi dışında herhangi birisi uyumlu olmuyor sanırım. Burada çok fazla seçenek yok maalesef. Bu sistem beni bir kaç sene götürür heralde diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum ilgilendigin için.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
Yani bu ikisi dışında herhangi birisi uyumlu olmuyor sanırım. Burada çok fazla seçenek yok maalesef. Bu sistem beni bir kaç sene götürür heralde diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum ilgilendigin için.
Kasa içinde ön tarafı mesh yani açık ve 360mm sıvı soğutma destekli bir kasa seç.

PSU da bu alınabilir.

Uyumlu daha anakart çok da fiyatları yüksek olur. Bu sistem seni en aşağı 10 yıl götürür

KS

ignorelife

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kasa içinde ön tarafı mesh yani açık ve 360mm sıvı soğutma destekli bir kasa seç.

PSU da bu alınabilir.

Uyumlu daha anakart çok da fiyatları yüksek olur. Bu sistem seni en aşağı 10 yıl götürür
Fiyat sorun olmadığını varsayarsak hangi anakart uygun olur bu sisteme. Onu da yazar mısın rica etsem.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
KS

ignorelife

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar