Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10.000-15.000 tl arası bütçem var monitör hariç sadece kasa için bir öneri istiyorum soldiworks,catia v5,AutoCAD, programlarını kullanıyorum aynı zamanda oyunda oynuyorum,
Anakart : X570-P modelini seçtim çok iyi bir X570 anakarttır. B550 yongası yerine alınabilir ama sadece 1 adet PCIe 4.0 M.2 desteği sınırına ve işlemciye OC yapmak istediğinizde yine X570 bir anakarta göre biraz sınırlara takılırsınız. Ancak yinede sorun yok 3900X ile bu anakartlar ile OC yapılabilir ve bir diğer avantajıda Asus TUF Gaming B550-PLUS yada Asus TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi bu anakartları 200 TL daha ucuza alıp artı olarak bu anakartları seçtiğinizde artık her PSU modelini seçebilirsiniz. Yani kaliteli soket olarak uygun 1000 TL fiyata bir PSU almak zorunda değilsiniz B550 bu anakartlar ile.
Yani toplamda Ekran kartı hariç diğer önerilerim ile değişim yaparsanız önerdiklerim ile 1000 TL inmiş oluyor sistem.
22 saat sonra itopya indirim yapacak. Yani bazı bileşenler o indirimlerde alınabilir.