Sistem Önerisi İçin Yardım

ufukcetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İtopya indirimlerinden 2 sistem arasından kaldım.

Sanırım ekran kartı gddr6x bunun

2 sistem arasında ne farklılıklar var hangisini almalıyım. Ya da ne gibi değişiklikler önerebilirsiniz gerek bu 2 sistem için gerekse başka bi öneri de olabilir.

Biraz acemiyim bu konularda ya da farklı bi sistem toplayabilir miyim minimum olarak i5 ve rtx3060/3060 ti istiyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
İtopya indirimlerinden 2 sistem arasından kaldım.

Sanırım ekran kartı gddr6x bunun

2 sistem arasında ne farklılıklar var hangisini almalıyım. Ya da ne gibi değişiklikler önerebilirsiniz gerek bu 2 sistem için gerekse başka bi öneri de olabilir.

Biraz acemiyim bu konularda ya da farklı bi sistem toplayabilir miyim minimum olarak i5 ve rtx3060/3060 ti istiyorum.
2. sistemdeki kart soğutma olarak daha iyi ya aldıktan sonra PSU değiştir ya da şimdiden thermaltake kasa seç al

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İlk sistemde ki kart daha iyi performans verir ama Ventus modellerinde ısınma sorunu var. İkinci sistemde Asus Dual vardı galiba o güzel. Ortak yön de iki sistemin de güç kaynakları kötü. Aldıktan sonra değişmek gerekir yada özelleştirmeden seçmek gerekir. Özelleştirme ile seçilirse ikinci sistemde T25 var daha uygun. Sonradan PSU alınırsa GDDR6X olduğundan ilk sistem seçilebilir.

KS

ufukcetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim. O kadar bütçem olmayabilir. Bunun yanına bir de monitör ekleyeceğim toplam bütçemin 22 lirayı aşmaması lazım. Peki uygun fiyatlı bi monitör öneribilir misiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Teşekkür ederim. O kadar bütçem olmayabilir. Bunun yanına bir de monitör ekleyeceğim toplam bütçemin 22 lirayı aşmaması lazım. Peki uygun fiyatlı bi monitör öneribilir misiniz.

KS

ufukcetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Teşekkür ederim öncelikle. Peki bir de şu monitörle kıyasladığınızda 27 inch görüntü ve curved için ips den vazgeçmeli miyim ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Teşekkür ederim öncelikle. Peki bir de şu monitörle kıyasladığınızda 27 inch görüntü ve curved için ips den vazgeçmeli miyim ?

Curved olsun diye IPS panelden vazgeçmeyin derim.

RazeL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam eğer NVIDIA tercih etmek zorunlu değilse QP Shadow da tercih edilebilir. QP Shadow sizin söylediğiniz sistemlerden 2.5 kat daha güçlü.

Monitör olarak ise şunu önerebilirim.

Curved değil fakat IPS ekran ve OC ile 180Hz yapılabilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri