mevcut haliyle mi remastered modunda 30fsde oynatır ?Benim fikrim eski bir sisteme yatırım yapmak mantıklı olmaz. Bütçeniz 6K olursa APU sistem önerebilirim. Black desert online oyununu rahat şekilde açar. Remastered olanına baktım onu da en kötü ihtimalle 30 FPS üstü çalıştırır diye tahmin ediyorum. Hem bu sisteme ileride güçlü bir ekran kartı takarak sistemi besleyebilirsiniz.
Çöp hocam. Pc denemez.bu attığınız güzel fakat karşılayamam diyor. Ama eğer ekran kartsız oynayabilecekse belki alabilir. Birde
bu kötü bir tercih mi olur ?
Syqex arkadaşın dediği pc acaba bahsettiğim oyunu mevcut haliyle kaldırabilir miÇöp hocam. Pc denemez.
Syqex arkadaşın dediği pc acaba bahsettiğim oyunu mevcut haliyle kaldırabilir mi
anladım çok teşekkür ederimBenim attığım ekran kartsız sistem sizin attığınız GT 1030 ekran kartı ile neredeyse aynı performansı veriyor.
Aynı şey olmuyor mu ? Neredeyse aynı demek sadece altında performans veriyor değil üstünde olup yakın FPS alıyor demek de olabilir.4650 gt 1030 dan daha iyi.
Benim attığım derken 4650 yi kastetdiniz ve... 4650 , 1030 la neredeyse aynı performansı veriyor demek 1030 az da olsa daha iyi demek. Ama 1030 , 4650 ile neredeyse aynı performansı veriyor demek 4650 az da olsa daha iyi demek. Ben böyle biliyorum. Yanlışsa düzeltin.Aynı şey olmuyor mu ? Neredeyse aynı demek sadece altında performans veriyor değil üstünde olup yakın FPS alıyor demek de olabilir.
Aynı performansı veriyor demek alt kısımdan yakın oluyor demek değil. Siz öyle düşünürseniz öyle olur. Daha yüksek veya alçak bir şekilde yakınsa neredeyse aynı denebilir.Benim attığım derken 4650 yi kastetdiniz ve... 4650 , 1030 la neredeyse aynı performansı veriyor demek 1030 az da olsa daha iyi demek. Ama 1030 , 4650 ile neredeyse aynı performansı veriyor demek 4650 az da olsa daha iyi demek. Ben böyle biliyorum. Yanlışsa düzeltin.
Düşünmekle alakası yok bence. Neyse internetden de cevap bulamadım. İkimizde 1030 ve 4650 için aynı şeyi düşünüyorsak sıkıntı yok .Aynı performansı veriyor demek alt kısımdan yakın oluyor demek değil. Siz öyle düşünürseniz öyle olur. Daha yüksek veya alçak bir şekilde yakınsa neredeyse aynı denebilir.