Önceki anakartınız nedir?Zaten ZOTAC GEFORCE RTX 3050 Twin Edge oc 8gb Var 16 GB Ram Var | AMD RYZEN 5 2600X Var Ben Sistemimi Yükselticem AMD Ryzen 5 5600x Almak İstiyorum Anakart Bulamadım Uygun
AlmadıysanıRTX 3050 | AMD RYZEN 5600X Alıcam ANAKART Olarak ne Alayım ?
uygun birşey istiyorsan b550 al derimRTX 3050 | AMD RYZEN 5600X Alıcam ANAKART Olarak ne Alayım ?
İşlemci AMD Ryzen 5 5600x Değilde Bunu al dediğin işlemci var mı ?uygun birşey istiyorsan b550 al derim
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.378,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen hangisine yetiyorsa onu alRTX 3050 | AMD RYZEN 5600X Alıcam ANAKART Olarak ne Alayım ?
Hocam sadece oyun mu yoksa render falan alacak mısın?İşlemci AMD Ryzen 5 5600x Değilde Bunu al dediğin işlemci var mı ?
OyunHocam sadece oyun mu yoksa render falan alacak mısın?
Anakart ve ekran kartını benimle paylaşır mısın ? Konu çok karmaşıklaşmış tam anlayamadım ürünleri.Krall Yoruyorum ama MSI Mag Forge 100r Temperli Cam 2x A-rgb Fan 120mm Fan Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası ELEKTRONIK- Bu kasa bu parçalarla uyumlumu bulamadımda
Uyumlu reis. @BilgisayarcıGenç değilmi? Bu arada kasa atx ise anakart matx ise anakart kasaya yerleştirilirmi? Sığar tabi ama sorum o değil.
Yerleştirme slotları olarak sordun bu soruyu sanırım. Çoğu kasada kendi boyutundan itibaren en küçük boyuta kadar anakart yuvaları bulunuyor diye biliyorum.Uyumlu reis. @BilgisayarcıGenç değilmi? Bu arada kasa atx ise anakart matx ise anakart kasaya yerleştirilirmi? Sığar tabi ama sorum o değil.