Sistem önerisi

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Tamamdır hocam bence şöyle yapın şahsi fikrimdir.

Eğer attığım sistemden daha iyisi paylaşılmaz, bulunmaz ise onu alın. Sistemden kalan 1kyı monitöre aktarıp Asus'un 27",IPS panel,2k monitörü dün 5999TL idi. Onu alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz o sitemi düşünüyorum size bir sorum daha olacak ps hocası YouTube kanalında düzenli olarak firmalarla ortaklık yapıyor ordan sistem gelmesini beklemelimiyim? Acelem yok

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Benim net bir şey söylemem imkansız. Bu ara pek sistemler çıkarmıyor youtuberlar. Firmaların sistem yapmaya yanaşmadığını, stok yaptıklarını da düşünüyorum açıkçası. Genel olarak sizin bütçenize göre sistemlerde pek fazla çıkmıyor çünkü talep çok olmuyor.

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Benim net bir şey söylemem imkansız. Bu ara pek sistemler çıkarmıyor youtuberlar. Firmaların sistem yapmaya yanaşmadığını, stok yaptıklarını da düşünüyorum açıkçası. Genel olarak sizin bütçenize göre sistemlerde pek fazla çıkmıyor çünkü talep çok olmuyor.
Anladım teşekkür ederim

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam tavsiyem bu sistemi yarın bugün almanız olurdu. Tek tek toplayınca 25.450 TL gibi bir sayı yapıyor. Herhangi bir YouTuber böyle bir sistem yapsa zaten bu fiyat bandında çıkar muhtemelen.

KS

Beratyildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Hocam tavsiyem bu sistemi yarın bugün almanız olurdu. Tek tek toplayınca 25.450 TL gibi bir sayı yapıyor. Herhangi bir YouTuber böyle bir sistem yapsa zaten bu fiyat bandında çıkar muhtemelen.
Çok teşekkür ederim bu sistemde ileriye dönük olarak hani şu parçayı ileride değiştirsen on kuma olur dediğin bir şey var mı

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam bu şekilde sizi bayağı bi çok rahat götürür. Sistemdeki anakartın fiyatı en düşük 3800TL. Bir de diğer sistemlerdeki anakartlara bakın derim. Belki SSDde bi iyileştirme yaparsınız onun da hiç acelesi yok emin olun. Ram olarak MHzsi yüksek ram almak isterseniz onun da hiç acelesi yok tamamen keyfi olarak yapılabilir. Son olarakta işlemci güçlü iyi bir işlemci. O da sizi götürür bayağı. Ha bütçe oluşursa artık 14.-15. nesil o zamana hangisi varsa eldeki satılır değiştirilir.

Hocam bir de anakartta 3 adet m2 ssd yuvası gözüküyor. SSD iyileştirmesi demişim orada kusura bakmayın. Yanına 1-2 tane daha eklersiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Daha fazla kanal kullanılacağı için 4x8 bir miktar daha fazla performans verebilir.
Bilgi yanlış sayılır. Dual channel olması performans farkı için yeterlidir. İş yükünü böldüğü için render uygulamalarında fark oluşabilir ancak en doğrusu şahsen 16x2'dir.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam kendinize ait konu açabilirsiniz. Daha çok kullanıcıya ulaşır. Hem de konu sahibinin konusunu işgal etmemiş oluruz.
Bu arada sistem bana pahalı geldi biraz. 3070lere çıkabiliyor bu fiyatlara.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482

arkadaşlar ben de yarın bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
Bu fiyata 3070 gelmiyor ama 3060 ti plus geliyor 3070 denk bi kart. Anakart zamlanmış bu model ile değişirse +300 TL oluyor.
Screenshot.png
3060ti plus vs 3070.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri