17k kasa bütçem var.3060 ve ryzen 5600 işlemci olsun istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
psu wattı yetersiz değil mi bende gördüm bu sistemi de![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
değil 550w yeterlipsu wattı yetersiz değil mi bende gördüm bu sistemi de
kasa olarak asus tuf t301 çok iyi ya keşke bunda da olsaydıAnakart ve ekran kartını 1 model yükseltmeni öneririm
değil 550w yeterli
hava akışı bu kasa kadar iyi değil gt301 inkasa olarak asus tuf t301 çok iyi ya keşke bunda da olsaydı
bu kasanın önü delikli değil komple kapalı daha kötü değil mihava akışı bu kasa kadar iyi değil gt301 in
önü mesh delikli yapısı varbu kasanın önü delikli değil komple kapalı daha kötü değil mi
pardon fark etmedimönü mesh delikli yapısı var
Değer ama bu daha iyi olur.![]()
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
bu fiyata değer mi ?
fark neDeğer ama bu daha iyi olur.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Dell 1MS GTG ye sahip yani gerçek 1MS. Asus 1MS MPRT sahip görüntüde hafif bozulma meydana gelebilir.fark ne
+yükseklik ayarı
hocam çoğunlukla asus vg249q ile dell ve de lenovo g2420 öneriyorlar sizin bilginiz var ise hangisini almak daha mantıklı olur fiyatlar göz önünde bulundursak yardımcı olursanız sevinirimDell 1MS GTG ye sahip yani gerçek 1MS. Asus 1MS MPRT sahip görüntüde hafif bozulma meydana gelebilir.
Dell 1. tercih asus 2. tercih lenovo 3. tercihin olsun. Bütçene göre seçim yap.hocam çoğunlukla asus vg249q ile dell ve de lenovo g2420 öneriyorlar sizin bilginiz var ise hangisini almak daha mantıklı olur fiyatlar göz önünde bulundursak yardımcı olursanız sevinirim
Dell 1MS GTG ye sahip yani gerçek 1MS. Asus 1MS MPRT sahip görüntüde hafif bozulma meydana gelebil
dell i tercih ettimDell 1. tercih asus 2. tercih lenovo 3. tercihin olsun. Bütçene göre seçim yap.
zaten fiyat farkı az lenovo almamdell i tercih ettim
asusla lenovo arasindaydim delli alacam tesekur ederim hocamDell 1. tercih asus 2. tercih lenovo 3. tercihin olsun. Bütçene göre seçim yap.
Rica ederim hayırlı olsun.asusla lenovo arasindaydim delli alacam tesekur ederim hocam