güzel kardesım sorun surdakı tr de kı fıaylat ıle yurtdısındakı fıyatlar aynı olmuyor senın attıgın sıstemlerdekı bır parca orada daha pahalı olabılıyor bunlar etkenBeğendiği olursa yurtdışındaki siteden sipariş verebilsin diye
güzel kardesım sorun surdakı tr de kı fıaylat ıle yurtdısındakı fıyatlar aynı olmuyor senın attıgın sıstemlerdekı bır parca orada daha pahalı olabılıyor bunlar etkenBeğendiği olursa yurtdışındaki siteden sipariş verebilsin diye
bunu daha once belırtmemıstınız o zaman ıkı farklı sıstem bakayım sızın ıcın x-com dan ben buraya atarım belırttıgınız butcelerde
ıkı sıstemı farklı kısıler mı kullanıcak yoksa sadece senm?
ben o zaman sızın ıcın 2 tane sistem hazılayayım. bir tanesini 8bin zt diğerini de 6bin zt olucak şekilde. en mantıklısı bu olur o zamanFazla yük olmak istemedim hocamBir tanesi bana diğeri bir başka arkadaşıma. Kafamda ikisininde grafik kartı hariç her şeyini aynı yapıp bir tanesinin grafik kartını 2 yıl v.s gibi bi süre içinde yenilemek şartıyla bi tık daha bütçeye uygun bir şey yapmak.
Edit: Kafamdaki plan işlemciden, soğutucudan, ramden ve anakarttan parayı kıyıp değişim gerektirmeyen bir şey hazırlayıp sadece ekran kartını şöyle 2-3 yıl sonra yükseltmek. Çünkü şuanda ikisinide 9-9 bin yapsam baya masraflı olacak. Daha bir tanesine monitör falanda almam lazım. O yüzden bir tanesini büyük ihtimal sizin önceki mesajda verdiğiniz i5 li sistem yaparım. Aşağı yukarı 9k tutuyor galiba yine fazla ama ekran kartından kısabilir miyiz ki?
ben o zaman sızın ıcın 2 tane sistem hazılayayım. bir tanesini 8bin zt diğerini de 6bin zt olucak şekilde. en mantıklısı bu olur o zaman
sistem 1
ssd ve sogutucuyu bır alt modellere ayarladım dıger modeller mantıklı geldi değiştirmek istemedim.
![]()
Intel Core i5-13600KF - Procesory Intel Core i5 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Intel Core i5-13600KF w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4 - Płyty główne Socket 1700 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4 w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12GB GDDR6X - Karty graficzne NVIDIA - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12GB GDDR6X w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Kingston FURY 16GB (2x8GB) 3600MHz CL17 Beast RGB - Pamięci RAM DDR4 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Kingston FURY 16GB (2x8GB) 3600MHz CL17 Beast RGB w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Lexar 512GB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM760 - Dyski SSD - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Lexar 512GB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM760 w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
MSI MPG Velox 100P Airflow - Obudowy do komputera - Sklep komputerowy - x-kom.pl
MSI MPG Velox 100P Airflow w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
MSI MPG A850G PCIe5.0 850W 80 Plus Gold - Zasilacze do komputera - Sklep komputerowy - x-kom.pl
MSI MPG A850G PCIe5.0 850W 80 Plus Gold w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
MSI MAG Core Liquid 360R V2 3x120mm - Chłodzenia procesorów - Sklep komputerowy - x-kom.pl
MSI MAG Core Liquid 360R V2 3x120mm w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
Sistem 2
bunda da beyaz bir konsept olsun dedimPSU 750W tutma sebebim ileride ekran kartı yükseltme yapılması durumunda güç kaynağı masrafı çıkmaması için buda aşşağı yukarı 6700 falan tutuyor sanırım fiyatlar yüksek dersen ki eğer ekran kartından 200 kadar daha kısabiliriz ama kısmak istmedim
![]()
Intel Core i5-13600KF - Procesory Intel Core i5 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Intel Core i5-13600KF w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
ASUS PRIME B660M-A WIFI DDR4 - Płyty główne Socket 1700 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
ASUS PRIME B660M-A WIFI DDR4 w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Kingston FURY 16GB (2x8GB) 3600MHz CL17 Beast RGB - Pamięci RAM DDR4 - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Kingston FURY 16GB (2x8GB) 3600MHz CL17 Beast RGB w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Lexar 512GB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM760 - Dyski SSD - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Lexar 512GB M.2 PCIe Gen4 NVMe NM760 w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
XPG Valor Air MT White - Obudowy do komputera - Sklep komputerowy - x-kom.pl
XPG Valor Air MT White w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Gigabyte P750GM 750W 80 Plus Gold - Zasilacze do komputera - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Gigabyte P750GM 750W 80 Plus Gold w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
![]()
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB White 2x120mm - Chłodzenia procesorów - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB White 2x120mm w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl