Öneri Sistem Önerisi

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Beğendiği olursa yurtdışındaki siteden sipariş verebilsin diye
güzel kardesım sorun surdakı tr de kı fıaylat ıle yurtdısındakı fıyatlar aynı olmuyor senın attıgın sıstemlerdekı bır parca orada daha pahalı olabılıyor bunlar etken

KS

quarentina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bunu daha once belırtmemıstınız o zaman ıkı farklı sıstem bakayım sızın ıcın x-com dan ben buraya atarım belırttıgınız butcelerde

ıkı sıstemı farklı kısıler mı kullanıcak yoksa sadece senm?

Fazla yük olmak istemedim hocam :) Bir tanesi bana diğeri bir başka arkadaşıma. Kafamda ikisininde grafik kartı hariç her şeyini aynı yapıp bir tanesinin grafik kartını 2 yıl v.s gibi bi süre içinde yenilemek şartıyla bi tık daha bütçeye uygun bir şey yapmak.
Edit: Kafamdaki plan işlemciden, soğutucudan, ramden ve anakarttan parayı kıyıp değişim gerektirmeyen bir şey hazırlayıp sadece ekran kartını şöyle 2-3 yıl sonra yükseltmek. Çünkü şuanda ikisinide 9-9 bin yapsam baya masraflı olacak. Daha bir tanesine monitör falanda almam lazım. O yüzden bir tanesini büyük ihtimal sizin önceki mesajda verdiğiniz i5 li sistem yaparım. Aşağı yukarı 9k tutuyor galiba yine fazla ama ekran kartından kısabilir miyiz ki?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Fazla yük olmak istemedim hocam :) Bir tanesi bana diğeri bir başka arkadaşıma. Kafamda ikisininde grafik kartı hariç her şeyini aynı yapıp bir tanesinin grafik kartını 2 yıl v.s gibi bi süre içinde yenilemek şartıyla bi tık daha bütçeye uygun bir şey yapmak.
Edit: Kafamdaki plan işlemciden, soğutucudan, ramden ve anakarttan parayı kıyıp değişim gerektirmeyen bir şey hazırlayıp sadece ekran kartını şöyle 2-3 yıl sonra yükseltmek. Çünkü şuanda ikisinide 9-9 bin yapsam baya masraflı olacak. Daha bir tanesine monitör falanda almam lazım. O yüzden bir tanesini büyük ihtimal sizin önceki mesajda verdiğiniz i5 li sistem yaparım. Aşağı yukarı 9k tutuyor galiba yine fazla ama ekran kartından kısabilir miyiz ki?
ben o zaman sızın ıcın 2 tane sistem hazılayayım. bir tanesini 8bin zt diğerini de 6bin zt olucak şekilde. en mantıklısı bu olur o zaman

sistem 1
ssd ve sogutucuyu bır alt modellere ayarladım dıger modeller mantıklı geldi değiştirmek istemedim.

Son düzenleme:
KS

quarentina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben o zaman sızın ıcın 2 tane sistem hazılayayım. bir tanesini 8bin zt diğerini de 6bin zt olucak şekilde. en mantıklısı bu olur o zaman

sistem 1
ssd ve sogutucuyu bır alt modellere ayarladım dıger modeller mantıklı geldi değiştirmek istemedim.

İlk kasa bu şekil oldu

Ekli dosyalar

• kasa 1.png
    kasa 1.png
    160.9 KB · Görüntüleme: 8

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Sistem 2
bunda da beyaz bir konsept olsun dedim :D PSU 750W tutma sebebim ileride ekran kartı yükseltme yapılması durumunda güç kaynağı masrafı çıkmaması için buda aşşağı yukarı 6700 falan tutuyor sanırım fiyatlar yüksek dersen ki eğer ekran kartından 200 kadar daha kısabiliriz ama kısmak istmedim

KS

quarentina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem 2
bunda da beyaz bir konsept olsun dedim :D PSU 750W tutma sebebim ileride ekran kartı yükseltme yapılması durumunda güç kaynağı masrafı çıkmaması için buda aşşağı yukarı 6700 falan tutuyor sanırım fiyatlar yüksek dersen ki eğer ekran kartından 200 kadar daha kısabiliriz ama kısmak istmedim

hocam ikiside harika oldu. Eline sağlık :) 1 tanesi için monitör önerin olur mu? 2K 144hz 1ms belki g-sync ayarında

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
hocam bu site üzerinde bazı monitörler yok stokta ama ben size bir kaç tane farklı model atayım genel piyasada hangiis uygunsa siz onlara bir bakın derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri