Sistem Önerisi

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ben b550mk halini 21 k ya aldım

sncnalhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ki Üstte İndirim Var Demedim Yazmışımda Bi Tekrar Kontrol Ettim İndirimde Varmış? 28.500 den 21500 e Düşmüş Sitede

İyi Almışsın Eğer Kaldıysa Onu Alsalar Daha İyi Ama Bu Önüme Düştü Öneriyim Dedim
Dostum satıcı hilelerini bilmiyorsan neden bunu sıcak fırsatlar konusu altında paylaşıyorsun? Ben bu konuyu takip ediyorum ve kampanya olmadığını söylemek istedim . Alınmana gerek yok , düpedüz indirim yok işte. Sıfır olarak toplasan bile daha ucuza alabiliyorsun bu sistemi.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Dostum satıcı hilelerini bilmiyorsan neden bunu sıcak fırsatlar konusu altında paylaşıyorsun? Ben bu konuyu takip ediyorum ve kampanya olmadığını söylemek istedim . Alınmana gerek yok , düpedüz indirim yok işte. Sıfır olarak toplasan bile daha ucuza alabiliyorsun bu sistemi.
Baya Bi Sallıyosun Üşenmedim Dediğin Gibi Mi Diye Baktım Tek Tek Toplasan 25k Civarına Geliyor Boş Algı Yapıyorsun. Satıcı Hileleri Beni İlgilendirmez Hem Siteye Hemde Tek Tek Toplamaya Göre Ucuza Geliyorsa Bu Bi İndirimdir.

sncnalhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İŞLEMCİ 4050 TL
ANAKART 2095 TL
EKRAN KARTI 9800 TL
RAM 1245 TL
SSD 660 TL
O kasa ve psu fiyatları da haddinden fazla 3.500 tl'ye aynı tier'da bir kasa,psu alabilirsin. İndirim olmadığı açıkça belli 25k falan hikaye anlattın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri