- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
Arkadaşlar iyi günler. Kardeşime 26.000 - 30.000 TL Fiyat bandında sadece kasa olmak üzere bir bilgisayar dizmek istiyorum. Ancak o kadar çok forum, sayfa, video gezdim ki kafam karmakarışık bir hal aldı. Rica etsem bu fiyat bandında bir sistem önerebilir misin? Benim kenara ayırdıklarımdan,
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Bu ikisi mevcut anladığım kadarıyla sadece ekran kartı farkı var birisi normal diğeri ise Ti model olmak üzere çok fart yaratır mı bilmiyorum.
Belirtmeden de geçmeyeyim MARKA TAKINTIM YOK.
Ayrıca Taner'in son videolarına göz gezdirdiğimde 8 GB VRAM'in yeterli olmayacağı konusunda sıkça bahsediyor. Acaba yukarıdaki sistemleri iptal edip başka bir kasaya mı yönelmeliyim? Bugün sipariş verme planım var kargonun yetişmesi adına.
Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Belirtmeden de geçmeyeyim MARKA TAKINTIM YOK.
Ayrıca Taner'in son videolarına göz gezdirdiğimde 8 GB VRAM'in yeterli olmayacağı konusunda sıkça bahsediyor. Acaba yukarıdaki sistemleri iptal edip başka bir kasaya mı yönelmeliyim? Bugün sipariş verme planım var kargonun yetişmesi adına.
Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler.