Öneri Sistem Önerisi

KS

brex11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemciyi intel almanı önermem
Aslında kafamda Ryzen 5 7500F almak var ama yanına 12 GB lık bir ekran kartı ve çip seti özelleştirdiğimde fiyat daha da artıyor ki And + Arc b580 kombosu olan hazır sistem yok diyebilirim . 7700 XT fiyat olarak Arc b580 den pahalı zaten . Varsa başka bir öneriniz dinlerim

Herşeyi çok güzel ama colorful neden kullanırsın be
Bu ayarda alabileceğim başka bir sistem var mıdır bildiğiniz onlara da bakayım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,888
Aslında kafamda Ryzen 5 7500F almak var ama yanına 12 GB lık bir ekran kartı ve çip seti özelleştirdiğimde fiyat daha da artıyor ki And + Arc b580 kombosu olan hazır sistem yok diyebilirim . 7700 XT fiyat olarak Arc b580 den pahalı zaten . Varsa başka bir öneriniz dinlerim

Bu ayarda alabileceğim başka bir sistem var mıdır bildiğiniz onlara da bakayım
Yani su siralar baktim bu kadar iyi sistemde goremedim ama intelin driver sorunlari var deniyordu

CP RedPanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar Arc B580 hazır sistemlerde şöyle bir ürün var sizce bu sistem alınır mı?

Biraz daha bekleyip amd işlemci olan bir bilgisayar bakmanızı öneririm bu bilgisayarlar uzun vadede kullanacağımız cihazlar olduğu icin 10 gün kullanırsın 11.gun belki intel sıkıntı çıkarabilir. ( Tabii ki amd de çıkarabilir ama işlemci sektöründe daha iyi daha performansli)

KS

brex11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz daha bekleyip amd işlemci olan bir bilgisayar bakmanızı öneririm bu bilgisayarlar uzun vadede kullanacağımız cihazlar olduğu icin 10 gün kullanırsın 11.gun belki intel sıkıntı çıkarabilir. ( Tabii ki amd de çıkarabilir ama işlemci sektöründe daha iyi daha performansli)
Dediğiniz gibi teknoloji biraz şans konusu . Bekleyip amd alsam belki onda da aynı problem yaşayabilirim ki şu an ryzen 5 5500 bi işlemcim var bugüne kadar kullandığım en berbat işlemci çok yordu beni . Biraz daha bekleyebiliriz belki

Yani su siralar baktim bu kadar iyi sistemde goremedim ama intelin driver sorunlari var deniyordu
Denk düşerseniz beklerim ama 😀

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri