Soru Sistem Parçaları Uyumlu Mudur ? Öneriniz Nedir ?

KS

minipekka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Alanlar hata yapıyor işte sıfır fiyat performans kartları değil ikinci el alıp kalan para ile diğer parçaları yüksek tutmak hem daha çok FPS verir hemde ileriye dönük yerinde bir hamle olmuş
ama birçok insan 1. el alıp güzel kasa diziyorlar

Alanlar hata yapıyor işte sıfır fiyat performans kartları değil ikinci el alıp kalan para ile diğer parçaları yüksek tutmak hem daha çok FPS verir hemde ileriye dönük yerinde bir hamle olmuş
reis birde sadece kasa eksigim var baska birşeyim yok onla ilgilide bir bilgi verirsen güzel olur

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

reis birde sadece kasa eksigim var baska birşeyim yok onla ilgilide bir bilgi verirsen güzel olur
Ben o kartlar da sıfır alma taraftarı değilim sadece he hazır sistem ile gelir ya da tavsiye Sistemler olur alınır ama gidip toplama ile almam

Sadece kasa derken boş kasa mı

KS

minipekka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
reis son birşey istiyorum bütçemi biraz aşıyorda toplamı işlemci anakart sıvı sogutma ve rami bir tık düşürürsen güzel olur çünkü para sıkışıklığım var şuan biraz borçlarım var onu kapatmam lazım 3 ünü bulursan teşekkür ederim bulmazsanda son derece teşekkür ederim

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
reis son birşey istiyorum bütçemi biraz aşıyorda toplamı işlemci anakart sıvı sogutma ve rami bir tık düşürürsen güzel olur çünkü para sıkışıklığım var şuan biraz borçlarım var onu kapatmam lazım 3 ünü bulursan teşekkür ederim bulmazsanda son derece teşekkür ederim
Ben sistem toplamadim ki sana sadece kasa lazım dedin doğru değil mi

zeck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Şahsen vatandan paylaştığın fiyata 3080 rog strix kart aldım gayet güzel kullanmaktayim.. arkadaşlar güzel sistemler önermişler..dinlemeyip üzerine hala başka yorumlar yapıyorsun ..önce ne istediğine karar ver..yada anlamıyorsun burdaki önerileri biraz dinle derim

KS

minipekka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Şahsen vatandan paylaştığın fiyata 3080 rog strix kart aldım gayet güzel kullanmaktayim.. arkadaşlar güzel sistemler önermişler..dinlemeyip üzerine hala başka yorumlar yapıyorsun ..önce ne istediğine karar ver..yada anlamıyorsun burdaki önerileri biraz dinle derim
kanka bende arada kaldım arkadaşlarım sistem öneriyor burdakiler 3070 öneriyor ben 3060 istiyorum diyorum

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
kanka bende arada kaldım arkadaşlarım sistem öneriyor burdakiler 3070 öneriyor ben 3060 istiyorum diyorum
Peki 3060 istemen deki sebep nedir he bütçe düşük olsa anlarım da hazır bütçen varken neden 3060 😂 illa olacak diyorsan git bari ikinci el al sıfıra o kadar verme etmez o kadar bu kart

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Hocam kingston markalar çabuk bozuluyor diğer forumlarda okumuştum tabi deneyimim yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri