Sistem savaşlarını heyecanla bekliyorum sizde bekliyor musunuz? Aramızdan başvuran var mı yada yer alan
galiba daha belli olmadıyayın tarihi belli oldumu?
Laptop yerine masaüstü bir sistemim olsaydı çoktan başvurmuştum, sistemimi ve düzenimi beğeniyorum tam bir gaming roomSistem savaşlarını heyecanla bekliyorum sizde bekliyor musunuz? Aramızdan başvuran var mı yada yer alan
valla ben başvurdum ama pek sanmıyorum katılabilceğimiLaptop yerine masaüstü bir sistemim olsaydı çoktan başvurmuştum, sistemimi ve düzenimi beğeniyorum tam bir gaming room![]()
Umarım çıkarsın hocam bilgisayarın oldukça sağlam, ama bi ram almalısın bencevalla ben başvurdum ama pek sanmıyorum katılabilceğimiçok güzel sistemler ve odalar var
Ram 2 adet 16gbUmarım çıkarsın hocam bilgisayarın oldukça sağlam, ama bi ram almalısın bence![]()
16 gb ram hocam 8X8 olarakUmarım çıkarsın hocam bilgisayarın oldukça sağlam, ama bi ram almalısın bence![]()
teşekkürlerUmarım çıkarsın hocam bilgisayarın oldukça sağlam, ama bi ram almalısın bence![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruzOcak ayı içerisinde bir sistem savaşları serisi yayında olacak. Yazması biraz uzun sürüyor ama bende çok seviyor ve keyif alıyorum sizin gibiSanırım 25-28 Ocak arası yayında olacak..
KRALSINIZ hocam ya.Ocak ayı içerisinde bir sistem savaşları serisi yayında olacak. Yazması biraz uzun sürüyor ama bende çok seviyor ve keyif alıyorum sizin gibiSanırım 25-28 Ocak arası yayında olacak..
Bir kapışma yok, dolayısıyla kazanan, kaybeden de yok. Olay tamamen kişilerin PC odalarını yorumlamak, eleştirmek. Savaş yazdığına bakmayın.tam olarak olayı nedir bu sistem savaşlarının neye göre kapışıyorlar ne kazanıyorlar ne oluyor?