Merhaba Ben Serdar uzun zamandır pc toplamak istiyordum ve şuanki pc im ddr3 kingston hyperx 1600mhz galiba h81-md anakart sapphire r9380 ekran kartım var power ım xilence ın kaç w olduğunu bilmiyorum kasamda coolermaster haf ve şimdi benim pcimin deeğiştirme nedenim ekran kartını fanının dönmemesi ve bu oyunda meselaa pubg de 80 fps alıyorum amaa kasıyor her oyunda böyle nba2k18 hariç ve rainbowda çok kasma görüyorum bu 3 aydır böyle bu yüzden yeni pc toplatmaaya gittim ve adam bana iyi bir pc çıkardı kingston hyperx 16gb cl15 2400 mhz anaa kart ı hatırlamıyorum amaa 4000mhz oc li bişeydi ssd yi 240 gb kingston ssd ypatı ve güzel bir kasa saanırım kasa .400 liraaaydı ve 750 w corsair in 80 plus powerını kkoydu ekraan kartınıda gtx 1080 yaaptı gigabyteın windforce şimdi aliyimmi diye düşünüyorum ve işlemci i76700k idi 7.000 lira dedi bilmiyorum ama alırkken karaarsızım 9.cu sınıftaayım ve taanıdğım almana gerekkk kyok deedi çümkü 11.ci sınıft derslerine zaten çaalışmış olucaktın baarajı geçeemezsin dedi annem 7.000 lira ben 500 liraa koydum bide 6.500 liraayaa indirmeye çalışcaz durumum kötü değil ama yinede sırf şu üniversite olaaylarından falaan karaarsızım lardeşimdee var ona veririm amaa işte bilmiyorum ve fiyatı falan uygunmu söylerseniz iyi olur mediamark taan alcm adam itopyaada daha ucuz bi fiyat gösterdi ve itopyadan bile insaanların geldiğini söyledi cevaplarsanız sorularımı sevinirim
he bide 7200 rpm harddiskkk vardı seagate in 2tb
+abi yaanınızdaki o 1.96 olaan abinin ismini hatırlamadım ama onaa selamımı söyleyin foruma yazarsan cevaplarız demişti doğukanı falan tanıyolar ben serdar aabi haaatta seni o 12 yaşında 1.96 olan arkadaşımla tanıştırmıştım bana uzun demeyin demiştin iyi yakşamlar sorumu cevaplarsanız sevinirim :huh:
he bide 7200 rpm harddiskkk vardı seagate in 2tb
+abi yaanınızdaki o 1.96 olaan abinin ismini hatırlamadım ama onaa selamımı söyleyin foruma yazarsan cevaplarız demişti doğukanı falan tanıyolar ben serdar aabi haaatta seni o 12 yaşında 1.96 olan arkadaşımla tanıştırmıştım bana uzun demeyin demiştin iyi yakşamlar sorumu cevaplarsanız sevinirim :huh: