Öneri Sistem Tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Ben olsam yüksek bütçede amd tercih etmezdim bazen hataları sinir bozabiliyor ama bu illa yaşayacağınız anlamına da gelmiyor bu bütçede istersen 3080 12400f'li hazır sistem önerebilirim zaten sende mantis 6800'ü özelleştirmişsin.
Hocam 3080 i 12400f besleye bilirmi rahat 1080 p de

Hocam 3080 i 12400f besleye bilirmi rahat 1080 p de
Hocam rx6800 watman hatasi alma ihtimalim yuksekmidir ?

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Bir hata değildir sistemin kendini koruma mekanizmasıdır aslında.
Ama forumda bu hata yüzünden eğlenemeyen iade eden çok kişi oldu ama Allah'a şükür ben daha hiç yaşamadım.
Peki oyle bir hata olunca sistem kendini korumaya alince neler oluyor hocam onu dermisiniz ve islemciye overclock yapmayı düşünüyorum sogutucu yeterlimidir ve overclock yapınca bu hatayi almam değilmi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Peki oyle bir hata olunca sistem kendini korumaya alince neler oluyor hocam onu dermisiniz ve islemciye overclock yapmayı düşünüyorum sogutucu yeterlimidir ve overclock yapınca bu hatayi almam değilmi
Sistem kapanır kitlenir bir anda sonrasında açarsınız ve önünüze bir sorun bildirme mesajı çıkar.
Bunu doğru yazılımla ve ayarlarla çözebiliyorsun ama kesin bir çözüm değil.

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Sistem kapanır kitlenir bir anda sonrasında açarsınız ve önünüze bir sorun bildirme mesajı çıkar.
E hocam ozaman bu risk almak para çöpe gider öyle bir sorun olursa bana rtx 3070 ti sistem onerirmisiniz hocam ozaman

Hocam peki watman hatasinj cozmek ustalık gerektiriyormu ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
E hocam ozaman bu risk almak para çöpe gider öyle bir sorun olursa bana rtx 3070 ti sistem onerirmisiniz hocam ozaman
Hocam mesela benim arkadaşlarım 6800 ve 6700xt kullanıyor çoğu daha hiç hata almadık şans işi.

Ama 2k monitör tercih edersen

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam mesela benim arkadaşlarım 6800 ve 6700xt kullanıyor çoğu daha hiç hata almadık şans işi.

Ama 2k monitör tercih edersen
Hocam anakart biosu guncellersek sorun ortadan kalkiyor diyorlar

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Peki zaten güncel olan cihazda oluyorsa ona çözüm varmıymış hocam.
Çünkü sistemi aldığınızda zaten her şey güncel hale getiriliyor.
Hocam araştırmalarima gore fan degeriyle oynuyorlar oyle gordum ve kullanilan ekran kartinun drive sini indirip ordan iki uc ayarla çözülüyormuş hocam

Peki zaten güncel olan cihazda oluyorsa ona çözüm varmıymış hocam.
Çünkü sistemi aldığınızda zaten her şey güncel hale getiriliyor.
Hocam bazi sistemlerde anakartlar güncel olmuyor ondan dolayi sisteme windovs kurmadan once bayosa girip herseyi halletmek lazim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam araştırmalarima gore fan degeriyle oynuyorlar oyle gordum ve kullanilan ekran kartinun drive sini indirip ordan iki uc ayarla çözülüyormuş hocam
O ayarlar bende de mevcut ama eğer bu ayarı yapmazsanız ham sürüme güncelleştiriyorsunuz ve wattman yiyorsunuz o yüzden bu kadar alınmaz vs. diyor tek bir ayar yapsa sorun çıkmayacak ama işte.
Screenshot_2.png

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Daha önce izlediğim bir video hocam.
Yararli olmustur ozaman çünkü sizin karşıniza daha gelmemis tabi videodaki gosterilenleri yaptı iseniz

Yararli olmustur ozaman çünkü sizin karşıniza daha gelmemis tabi videodaki gosterilenleri yaptı iseniz
Hocam sorum su simdi nen sistemi aldim yeni olarak watman hatasi daha almamiskej bu ayarlari nolur nolmaz adina yapsam faydali olurmu

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Hocam sorum su simdi nen sistemi aldim yeni olarak watman hatasi daha almamiskej bu ayarlari nolur nolmaz adina yapsam faydali olurmu
ben bu video izlemeden ayarları yaptım çünkü kullanan arkadaşlarım vardı sonrasından bunu forumda birine atacağım için izledim.

Hocam alacaksan sadece aşağıdaki ayarı yap benim kendi ayarlarım birde bu ayar var + bir şey yapmadım
Screenshot_2.png

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
ben bu video izlemeden ayarları yaptım çünkü kullanan arkadaşlarım vardı sonrasından bunu forumda birine atacağım için izledim.
Hocam sistemimi almak istiyorum simdi ryzen 75800 x3d ile rx6800 1080 p de cok güzel iş çıkarıyor siz ne diyorsunuz buna

Hocam alacaksan sadece aşağıdaki ayarı yap benim kendi ayarlarım birde bu ayar var + bir şey yapmadım
Ekli dosyayı görüntüle 14617
Hocam yorumlarda cogu kullanici bayosu guncelledim kurtuldum yazmis benim kullandigim anakart b550 m-k büyük ihtimalle bayos u eski gelicek hocam arkadaşım adinada eski gelmisti kendimiz yukseltme yaptık 1 aydir hata almıyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam sistemimi almak istiyorum simdi ryzen 75800 x3d ile rx6800 1080 p de cok güzel iş çıkarıyor siz ne diyorsunuz buna

Hocam yorumlarda cogu kullanici bayosu guncelledim kurtuldum yazmis benim kullandigim anakart b550 m-k büyük ihtimalle bayos u eski gelicek hocam arkadaşım adinada eski gelmisti kendimiz yukseltme yaptık 1 aydir hata almıyor
İyi ikili ama neden 2k almadığınızı anlayamadım şahsen.

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
İyi ikili ama neden 2k almadığınızı anlayamadım şahsen.
Hocam guclu bir pc olsun istiyorum hikaye oyunları icin ztn ips bir monitör seçtim ve 1080 p rekabetcj oyunları genellikle oynarım ondaj dolayi ve biraz bütçe sıkıntisi oluyor 2 k monitor secmek isteyince belki ilerliyen gunlerde ikinci monitoru 2 k alıp çift monitör alirim

Hocam guclu bir pc olsun istiyorum hikaye oyunları icin ztn ips bir monitör seçtim ve 1080 p rekabetcj oyunları genellikle oynarım ondaj dolayi ve biraz bütçe sıkıntisi oluyor 2 k monitor secmek isteyince belki ilerliyen gunlerde ikinci monitoru 2 k alıp çift monitör alirim
Ve hocam işlemciyi 4.0ghz ye cikarmak istiyorum sogutucu yeterlimidir

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Nvidia ekran kartı da tercih edebilirsin bu butcede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri