sistem tavsiyesi

Ali Veli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar amdnin yeni islemcilerini bekledikden sonra, simdi sistem toplamaya sira geldi.isikli felan olmasi gerekmiyor benim icin onemli olani ( performansi, saglamligi ve uzun yillar rahat rahat oyunlari ) sorunsuz bir sekilde oynayabilecegim oyuncu bilgisayari toplamayi dusunuyorum. Ne kadarlik butce yeterli olur? Monitor dahil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
6K veya biraz altına güncel ve geleceğe dönük tüm oyunları açacak ve sorunsuz oynatacak monitör dahil sistem toplanamaz güzel hazır sistemler denk gelirse başka tabi. Yeni Ryzen işlemcilerde Temmuz ayında gelecek ve malum önümüzde seçimde var dolar kuru ne olur bilinmez 5K yada kura bağlı 6K arası minimum diyebiliriz.

KS

Ali Veli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet hocam dogru diyorsun. Ama bana r7 2700x ile test edilmis saglam oyuncuya yonelik uzun yillar yuksek ayarda oynayacagim pc tavsiye edermisin.isikli olmasinin onemi yok takindim degil.Monitor dahil 9k-11k arasi bir butce, bu soylediklerimi karsilar mi? yeterli mi? israf mi? Tesekkurler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ali Veli' Alıntı:
Evet hocam dogru diyorsun. Ama bana r7 2700x ile test edilmis saglam  oyuncuya yonelik uzun yillar yuksek ayarda oynayacagim pc tavsiye edermisin.isikli olmasinin onemi yok takindim degil.Monitor dahil 9k-11k arasi bir butce, bu soylediklerimi karsilar mi? yeterli mi? israf mi? Tesekkurler.

9-11K bütçeden 2-2.5K 'sı monitöre gitse 8.5-9K kasa için kalır ki bu paralara çıkmışken şuan ki Ryzen işlemcilerden sistem önermem ki yeni Ryzen 3000 serisinin satışa çıkmasına şurada 1-2 hafta kalmışken INTEL bir istemde önermem. Bekleyin ki yenilikçi daha güncel ve F/P bir sistem önerelim size.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri