Sistem tavsiyesi

siz olsanız hangi sistemi alırdını?

• 1 numaralı pc

Kullanılan: 0 0.0%
  • 2 numaralı pc

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paramedikbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar çok ikilemde kaldım (3950 tl)
1 numaralı pc özellikleri;
AMD Ryzen 5 1600 12nm Soket AM4 İşlemci
Asus Prime A320M-F AMD A320 Soket AM4 mATX Gaming Anakart
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 ram
Asus DUAL RX 580 O4G 4GB GDDR5 Gaming Ekran Kartı
Apacer Panther AS340 240GB SSD Disk
GamePower Crimson Guard ARGB Gaming ATX Kasa
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ Power Supply

2 numaralı pc özellikleri;(3995tl)
AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci
Gigabyte A320M S2H 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram
Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
WD 240GB Green Okuma 545MB SATA SSD
Ranker Rigel 500W 80+ RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

2.sistem gönlümden geçen ona ne gibi bir ekleme yapabilirim üstüne daha fazla para koyamam zaten limiti baya bir zorlamak zorunda kaldım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İlk sistemdeki kasa hiç iyi değil. Önü mesh bir model seçin sıcaklık sorunu yaşarsınız sonradan kasa değiştirmek zorunda kalmayın. Diğer sistemde ise o kasa içindeki PSU modeli DARK markasının bir PSU 'su oda olmaz. Bu kasa : https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-gb-l06b-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu420140 ve https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-550w-230v-litepower-serisi-guc-kaynagi-pmu404756 bu güç kaynağını alabilirsiniz. 60 TL fark ediyor ama daha iyi oluyor.

Başka sorun yok 2 sistemde aynı güçte diğer bileşenlerin marka ve model sorunu yok. Hangisi içinize sinerse onu alın.

KS

paramedikbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İlk sistemdeki kasa hiç iyi değil. Önü mesh bir model seçin sıcaklık sorunu yaşarsınız sonradan kasa değiştirmek zorunda kalmayın. Diğer sistemde ise o kasa içindeki PSU modeli DARK markasının bir PSU 'su oda olmaz. Bu kasa : https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-gb-l06b-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu420140 ve https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-550w-230v-litepower-serisi-guc-kaynagi-pmu404756 bu güç kaynağını alabilirsiniz. 60 TL fark ediyor ama daha iyi oluyor.

Başka sorun yok 2 sistemde aynı güçte diğer bileşenlerin marka ve model sorunu yok. Hangisi içinize sinerse onu alın.
dark markasının psu'su neden olmaz acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DARK markası yeni bir oluşum türk menşei bir firma ki PSU işi önemlidir bu işte uzun yıllardır var olan veya büyük PSU firmalarının desteğini alan markalardan tercih yapın. PSU sistemin kalbidir uzun vadede yada kısa vadede sorun yaşamayın diye dedim yoksa kararı siz vereceksiniz burada soru sordunuz ben önerimi yaptım gerisi sizde.

KS

paramedikbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DARK markası yeni bir oluşum türk menşei bir firma ki PSU işi önemlidir bu işte uzun yıllardır var olan veya büyük PSU firmalarının desteğini alan markalardan tercih yapın. PSU sistemin kalbidir uzun vadede yada kısa vadede sorun yaşamayın diye dedim yoksa kararı siz vereceksiniz burada soru sordunuz ben önerimi yaptım gerisi sizde.
teşekkür ederim psu konusuna çok hakim değilimde o yüzden sordum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu arada akşamki indirimleri bekleyin derim belki daha iyi ürünler yada bu ürünler indirime girebilir. Saat 19 itibariyle incehesap listesini yayınlamaya başlar ürün olarak neler indirime girecek. İtopya veya vatan bilgisayar gibi yerlerde de 19 gibi indirimler başlar bir sorun olmazsa bakın derim. 

Başka bir sorunuz var mıydı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu arada akşamki indirimleri bekleyin derim belki daha iyi ürünler yada bu ürünler indirime girebilir. Saat 19 itibariyle incehesap listesini yayınlamaya başlar ürün olarak neler indirime girecek. İtopya veya vatan bilgisayar gibi yerlerde de 19 gibi indirimler başlar bir sorun olmazsa bakın derim. 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri