Sistem Testi Yardım

MrtUzn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart volt giriş değerleri Rdr 2 oyunu açık iken arka planda Hwinfo değerlerine göre

----------------------min-----max

+12 voltluk giriş---11.788 12.076
+5 voltluk giriş----4.840 4.960
+3 voltluk giriş----3.248 3.344

Ekran kartı Rdr 2 açık iken

---------------------min-----max

+12 voltluk giriş---11.963--12.082

Oyunda takılmalar gerçekleşiyordu bende Gpuz sensörü izlediğimde kimi zaman volt düşüşleri oluyordu. Kasanın ön panelinde bulunan USB 3.2 - type C girişlerini kullandığımda bu daha fazla oluyordu ve oyun içerisinde fazlasıyla takılma gerçekleşiyordu.

Sonra oyun harici test yaptığımda ise sadece ekran kartında yukarıda değerleri alıyordum lakin işlemcinin 16 çekirdeğini birden aktif ettiğimde ise ekranda resmen hareket etme gibi durum gerçekleşmiyor. Şimdi benim burada yapmam gereken nedir. Psu mu değiştirsem yoksa Ups mi alsam. Yukarıda bulunan volt değerleri evin hattından gelen enerji ile alakası var mı

Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Kafaya taktım 3 gündür sorunun nereden geldiğini bulmam gerekiyordu.

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Voıltaj değerlerinde hiç bi sorun yok .En kötümser yüzde 5 . 3.3 voltajında ise yüzde 4. yüzde 10 u zaten kaale bile almıyorum,sendeki değerlere göre.

Ekli dosyalar

• k.PNG
    k.PNG
    43.6 KB · Görüntüleme: 6
KS

MrtUzn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Voıltaj değerlerinde hiç bi sorun yok .En kötümser yüzde 5 . 3.3 voltajında ise yüzde 4. yüzde 10 u zaten kaale bile almıyorum,sendeki değerlere göre.
Anladım. Değerler ideal olduğuna göre RDR 2 de kasanın ön panellerini kullandığımda oyunda takılma gerçekleşiyor. Ne zaman kullanmayı kestiğimde ise takılma olmuyor. Gpuz'un sensor bölümünde Powers kısmında kesilmeler gerçekleşiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri